Stupefiant! Orașul din România unde un cerșetor câstigă 430 de lei în jumătate de oră! O doamnă care mima un handicap i-a speriat pe polițiștii locali cu câți bani făcea!

Cerșetoria este un fenomen des întâlnit în municipiul Alba Iulia, în special în zona istorică a orașului, dar și pe cele mai importante și circulate străzi. Reprezentanții Poliției Locale din Alba Iulia au relatat recent câteva cazuri celebre de cerșetori de prin oraș, printre care cel al unei femei care a strâns 430 de lei în jumătate de oră.

24 ian. 2023, 08:58
Stupefiant! Orașul din România unde un cerșetor câstigă 430 de lei în jumătate de oră! O doamnă care mima un handicap i-a speriat pe polițiștii locali cu câți bani făcea!

Șeful Poliției Locale Alba Iulia, Ciprian Hîrceagă, a declarat că au în evidență 12 persoane care în mod regulat apelează la mila cetățenilor sau a turiștilor, în zonele aglomerate. Este vorba despre cerșetorii care stau de obicei pe Bulevardul Transilvaniei sau pe lângă bisericile din oraș și fac bani frumoși din cerșit. Printre cei care cerșesc în oraș, sunt multe persoane care sunt din afara municipiului sau chiar a județului, scrie alba24.ro.

Citește și: Scandal cu turiștii la Telegondola din Sinaia. Oamenii și-au cerut banii înapoi pe bilete după ce au așteptat ore bune să urce pe munte: ”Am plătit 170 de lei. Nu discutați așa cu mine că vă ia mama naibii”

 

Suma incredibilă strânsă de un cerșetor în Alba Iulia. Câți bani putea să aibă în buzunare

Polițiștii locali din Alba Iulia au câteva cazuri celebre de oameni care cerșesc prin oraș. Un exemplu este cel al unui bărbat din Cugir, care vine în Alba Iulia cu autoturismul personal, un Seat Alhambra, parchează, iar apoi începe să apeleze la mila publicului prin zona pieței din Cetate.

Polițiștii au povestit și despre cazul unei femei care vine din Sebeș și cerșește în Alba Iulia. Aceasta apelează la mila cetățenilor și spune că este invalidă, însă nu are nici o problemă.

La un moment dat, polițiștii locali au ridicat-o pe aceasta, în văzul unor persoane care credeau că femeia are un handicap locomotor. Când au săltat-o, polițiștii au făcut o descoperire șocantă. Femeia avea asupra ei suma de 430 de lei, bani despre care a spus că i-a primit în jumătate de oră de cerșit.

@albacarolinatvCât câștigă un cerșetor în Alba Iulia♬ sunet original – CarolinaTV

Citește și: Mașina de poliție furată de sub nasul agenților. Un scandalagiu a plecat cu autospeciala în timp ce polițiștii încercau să aplaneze o ceartă pe Facebook

Un alt caz este cel al unui cerșetor tot din Sebeș, care are făcută o proteză, un sistem în care își ascunde picioarele și spune că este invalid.