Descoperiri incredibile, care confirmă că Terra a fost locuită de civilizaţii extrem de avansate

În anul 2007, în Norvegia, a fost descoperită o gaură de foraj într-o piatră, în timp ce, muncitorii făceau lucrări pentru extinderea unui parc.

07 oct. 2018, 12:41
Descoperiri incredibile, care confirmă că Terra a fost locuită de civilizaţii extrem de avansate

Gaura prezenta 7 colțuri și semăna cu o stea foarte fin realizată, cu șapte colțuri ca niște ramuri și avea un diametru de șase centimetri.

Gaura fusese realizată paralel cu versantul unui munte și ducea într-un fiord. Gaura a fost numită steaua Volda și cu toate că arheologi, speologi au încercat să explice misterul, nu s-au găsit răspunsuri realiste.

O altă descoperire s-a realizat în Texas. În interiorul unei bucăți de piatră a fost descoperit un cuțit. Ca vechime, specialiștii susțin că are mii de ani. Lama cuțitului nu era corodată.

Ca și compoziție cuțitul era format din fier, 96%, iar restul era format din clor și sulf. O combinație neobișnuită, spun specialiștii. Este o probă de metalurgie avansată care aparține unei civilizații antediluviene, foarte avansată.

O altă descoperire excepțională a fost făcută în China, în anul 1997. Descoperirea a fost făcută în apropiere de muntele Baigong, iar zona este considerată de către localnici ca aparținând unei civilizații extraterestre. Au fost descoperite rămășițele unui misterios templu, precum și ruinele a trei piramide.

În apropierea zonei se află două lacuri, unul cu apă dulce și altul sărat. Cele trei piramide erau aprovizionate cu apă cu ajutorul unor țevi din metal, construite în subteran.

Țevile aprovizionau cu apă o grotă care se află în fața celor trei piramide. În interiorul grotei s-au găsit mai multe astfel de țevi de diverse dimensiuni. Unele au un diametru de 40 de centimetri. Zona în care s-a făcut descoperirea este izolată, deșertică și nu există mijloace de transport pentru a ajunge în zonă.

Analizele efectuate prin măsurări termo-luminoase au datat aceste țevi ca având o vechime de peste 140000 de ani vechime.

În cultura chineză există convingerea că o civilizație venită din cer, pe dragoni din fier, a populat acea zonă, cu foarte mulți ani, înaintea apariției omului modern.

Țevile au fost analizate și din punct de vedere chimic ele fiind formate din fier, calciu și siliciu și un metal care nu a putut fi identificat.