Desertul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley pentru totdeauna! Ce i-a gătit la prima întâlnire

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cum a început povestea lor de iubire și cum l-a cucerit vedeta pe celebrul artist.

21 feb. 2023, 11:46
Desertul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley pentru totdeauna! Ce i-a gătit la prima întâlnire

Gina Pistol și Smiley au fost extrem de discreți cu relația lor, iar începutul relaţiei lor a fost uşor atipic. Nu au ieşit la restaurant, însă Gina l-a surprins pe viitorul iubit cu… gomboţi, sau găluște cu prune.

Citiți și: Gina Pistol, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat la începutul relaţiei cu Smiley: „M-a atacat psihologic. Universul mi l-a trimis ca să mă înveţe lecţia răbdării”

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, vedeta a dezvăluit cum l-a cucerit pe cântăreț, în urmă cu șapte ani. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite și Asia Express a  a vrut să îl impresioneze pe Smiley și l-a invitat la ea acasă, pentru a îi arăta cât de bine știe să gătească.

Ce i-a gătit Gina Pistol lui Smiley la prima întâlnire

„Mi-e și frică, pentru că eu sunt de o sinceritate ieșită din comun. Mi-a zis Andrei: ‘Iubita mea, ar trebui să înveți să-ți pui un filtru. Noi înainte să ne cunoaștem și să fim împreună, vorbeam așa, ne recomandam filme, una alta. Ne trimiteam tot felul de meme-uri amuzante, bancuri și îl făceam să râdă. Așa l-am agățat.

Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. Și el a zis ceva de genul că ce ar mânca și el… Și eu am zis: Vrei să-ți fac? Când mă întorc în Bucureși îți fac. I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine.

Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Brenciu.

Cum se prepară gomboții

Rețeta acestui desert este foarte cunoscută  în Ardeal și Banat, dar între timp a devenit îndrăgită și în alte zone ale țării.

Ingrediente:
300 g cartofi  sare
30 ml ulei  1 ou
100 g făină
12 prune mici
50 g unt
50 g pesmet
zahăr pudră
scorţişoară pisată
zahăr vanilat

Prunele se desfac şi se curăţă de sâmburi, apoi se lasă la scurs. În tot acest timp, cartofii se fierb în apă cu sare 30 de minute. După ce sunt gata, se zdrobesc şi se amestecă cu uleiul, potrivit click.ro

Când compoziţia pentru găluște cu prune s-a răcit, se adaugă făina şi oul. Va trebui să amestați până când se obţine un aluat omogen. Ulterior se împarte în 12 bucăţi.

Se pune pe foc un vas cu 2 litre de apă, în care se adaugă sare. Prunele scurse se acoperă cu aluat. Atenție, va trebui să dați prunele prin făină şi puneți pe rând în apa clocotită, toate găluştele cu prune.

Se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 10 – 15 minute, cu oala acoperită, apoi se opreşte focul şi se mai lasă în apa fierbinte, acoperite, încă 15 minute. Într-o tigaie încinsă se rumeneşte pesmetul în unt.

Găluştele cu prune fierte se scot din apă şi se lasă la scurs. Apoi se tapetează cu pesmet, se pudrează cu zahăr, scorţişoară şi se pot servi.

Recent, Gina Pistol a anunţat că va lua o pauză în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Citiți și: Gina Pistol pleacă de la „Chefi la cuţite” şi se retrage de la TV. Care este motivul: „O să încerc să nu plâng”