Gina Pistol, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat la începutul relaţiei cu Smiley: „M-a atacat psihologic. Universul mi l-a trimis ca să mă înveţe lecţia răbdării”

În primul an al relaţiei cu Smiley, Gina Pistol a avut de depăşit câteva provocări. Una dintre acestea a fost faptul că partenerul ei de viaţă era o fire introvertită, cu care, uneori, ăi era greu să comunice. Vedeta spune, însă, că tot răul a fost spre bine şi că aceea a fost lecţia pe care Universul i-a trimis-o ca să înveţe răbdarea.

19 dec. 2022, 13:48

Gina Pistol a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, faptul că începutul relaţiei ei cu Smiley a fost unul deloc uşor.

Gina Pistol, „atacată psihologic” de Smiley

În prezent, însă, vedeta spune cu mâna pe inimă că Smiley este fix omul de care avea nevoie, alături de care a învăţat lecţii importante.

Mi-a luat ceva timp. Deci, m-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Andrei este un om foarte mișto, dar e un pic mai introvertit. Foarte greu te lasă să intri în sufletul lui, iar îi spuneam… Cred că universul mi te-a trimis ca să învăț lecția răbdării, pe care nu o aveam deloc. Eu cred că eram acolo în sufletul lui, dar a vrut să-mi arate […].

Eu tot timpul am arătat că sunt un om puternic și nu am nevoie de mici chestii. Într-o dimineață, aveam filmări de ziua mea. Mi-a pregătit o surpriză a doua zi. În living era un cvartet de coarde. Cântau melodiile mele preferate. Plângeam cu muci la nas, sunt urâtă când plâng. A fost atât de frumos! La începutul relației, când nu aveam eu răbdare, pentru că eu trebuia să știu clar care e următorul pas, așa funcționam eu ca om, era ceva care-mi spunea ai răbdare. Și acum, uitându-mă în urmă, înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Andrei e fix omul acela de care eu aveam nevoie. Acum îmi vine să plâng”, îşi aminteşte Gina.

Citeste si Fiul lui Marian Drăgulescu nu îi calcă pe urme tatălui său. Cum a reacționat sportivul când băiatul a renunțat la gimnastica de performanță și s-a apucat de muzică: „O să-l aduc aici”

Început de relaţie nonconformist

Începutul relaţiei lor a fost uşor atipic. Nu au ieşit la restaurant, ci Gina l-a surprins pe viitorul iubit cu… gomboţi.

(…) Mi-e și frică, pentru că eu sunt de o sinceritate ieșită din comun. Mi-a zis Andrei: ‘Iubita mea, ar trebui să înveți să-ți pui un filtru’. Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una-alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și el m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. ‘Vrei să-ți fac? Când mă întorc în București îți fac’, i-am zis. I-am făcut gomboți.

Citeste si Cu ce probleme se confruntă mama Deliei Matache: „Nu vreau să ajung povară pentru copii”

A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treaba la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele Depeche Mode pe YouTube și mâncam gomboți. Am stat vreo trei ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a spus Gina Pistol.