Desfigurată în bătaie de tatăl propriului copil! Ce VEDETĂ de la noi a ajuns la urgenţe

Un cosmar! Se pare ca asta a trait Elena Hueanu langa tatal fetitei sale, fotbalistul Cristi Coanda. Agresata in repetate randuri, blonda a ascuns totul pentru ca, la un moment dat, sa poata fugi. Si a facut-o, acum aflandu-se in Germania.

RomaniaTV.net
07 dec. 2013, 18:17

Elena Hueanu si fotbalistul Cristi Coanda au avut o relatia cu nabadai, certandu-se si impacandu-se de mai mulote ori. In momentul in care blonda a ramas insarcinata, la jumatatea anului 2012, totul parea ca s-a linistit, in cuplul lor, insa se pare ca adevarul este cu totul altul. Iar Elena a oferit cateva indicii, vara aceasta, acuzandu-l pe Cristi Coanda de gelozii exagerate si aruncandu-i jigniri destul de grave, precum apelativul „gunoi”.

Din pacate pentru Hueanu, insa, se pare ca ceea ce a trait esa este cat se poate de real: “S-a mutat definitiv din tara. E vorba de ceva foarte grav, din moment ce a plecat in momentul in care tocmai obtinuse credit pentru casa. Intr-un cuvant, e mama singura. Prin ce a trecut in timp ce era gravida si dupa nasterea copilului, numai Dumnezeu stie. A tacut si a inghitit pana dupa botez ca sa nu dea prea multe explicatii si sa poata sta linistita in tara”, a declarat o sursa din anturajul Elenei, pentru CANCAN.ro.

 Iar dezvaluirile continua si sunt de-a dreptul halucinante. Elena a povestit, in timpul sarcinii ca are probleme, iar dupa sarcina, ca a facut depresie post-natala, pentru a-si justifica starea psihica. Numai ca se pare ca a mintit, pentru a-si acopri iubitul: „Imediat dupa nastere, in opt zile, a slabit 17 kilograme. Atunci, a zis la televizot ca a facut depresie post-natala. Dar nu era deloc asa, realitatea a fost cu totul alta. Partenerul ei nu numai ca a fost agresiv fizic, ba chiar a facut altele si mai grave. Insa anul viitor se va afla totul, pentru ca Elena va intenta proces pentru custodia copilului”, ne-a mai spus aceeasi sursa.