Designerul lui Carmen Iohannis, despre ţinutele Primei doamne: Nu îi poţi schimba obiceiurile de o viaţă

Carmen Iohannis a fost aspru criticata de cea mai mare parte a designerilor romani. Acestia o acuza pe sotia presedintelui ca nu respecta codul vestimentar impus pentru un astfel de rang, însă designerul său personal sare în apărarea sa.

23 iun. 2015, 11:40
Designerul lui Carmen Iohannis, despre ţinutele Primei doamne: Nu îi poţi schimba obiceiurile de o viaţă

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, si-au ales designerii. El l-a ales pe Alexandru Ciucu, iar ea pe Stephan Pelger. Desi lucreaza acum cu un creator de moda recunoscut pe plan international, care cunoaste la perfectie cum trebuie sa fie codul vestimentar al unei familii prezidentiale, nimic nu s-a schimbat in tinutele lui Carmen Iohannis, fosta profesoara optand pentru aceleasi compleuri stramte si viu colorate.

Citeşte şi Carmen Iohannis, imagine de pus în ramă. Vezi cum a apărut Prima Doamnă la Cotroceni

Pelger a postat insa pe contul sau de socializare o imagine cu prima doamna, iar criticile nu au intarziat sa apara.

Criticile sunt constructive si binevenite. Cunosc foarte bine regulile, insa, nu ii poti schimba obiceiurile de o viata unui om intr-un timp atat de scurt. Avem insa timp sa schimbam lucrurile, iar pe viitor sunt convins ca lucrurile vor sta din ce in ce mai bine„, a raspuns Stephan Pelger.

Citeşte şi Carmen Iohannis a impresionat într-o ţinută semnată Stephan Pelger, la Sibiu FOTO

In ultimele sapte luni, profesionistii nu s-au sfiit sa o critice pe Carmen Iohannis. Sotia presedintelui Romaniei nu respecta nicio regula, alegand sa poarte la evenimentele oficiale, la care participa in calitate sa de prima doamna, rochii fara maneci, in culori aprinse, dar si peste genunchi, lucru total interzis pentru o persoana atat de importanta in stat.

Citeşte şi Ţinutele lui Carmen Iohannis, criticate de Răzvan Ciobanu: „Să-i iasă din cap rochiţele mini şi fără mâneci”