Designerul lui Carmen Iohannis, replică după criticile lui Cătălin Botezatu. „Am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei”

Andreea Tincu a reacționat după ce Cătălin Botezatu i-a criticat dur creaţiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Creatoarea de modă se ocupă de mai mulți ani de ținutele soției lui Klaus Iohannis.

23 sept. 2022, 15:25
Designerul lui Carmen Iohannis, replică după criticile lui Cătălin Botezatu. „Am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei”
Designerul lui Carmen Iohannis, replică după criticile lui Cătălin Botezatu. "Am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei"

Designerul lui Carmen Iohannis, replică după criticile lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer  a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la dineul organizat de Regele Charles al III-lea, dar și rochia pe care aceasta a purtat-o în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a. Andreea Tincu a reacționat printr-un mesaj transmis pe Facebook.

Citeşze şi: Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Gafă colosală la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

„Dragă Cătălin, ne cunoaștem de foarte mulți ani. Bineînțeles că o ținută poate să îți / îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu. Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate. Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului  XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material. Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor. Voaleta are mai multe dimensiuni, nu  ar fi arătat foarte bine ca toate doamnele să fie „învăluite” ca într-o colecție Margiela”, a scris Andreea Tincu.

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a atras toate privirile

„Dress-ul transparent, eventual cu dungă fină, nu era tocmai varianta  fericită, chiar dacă este deliciul prezentărilor de modă. E totuși o înmormântare. 100% dintre clientele mele poartă dress mat, nu aș putea să iți zic de ce nu vor dress transparent, cu luciu. Dacă hainele nu apar în poze exact ca în studio, bănuiesc că știi și tu foarte bine. De cele mai multe ori, le așezăm la poze și punem cele mai bune lumini, ceea ce este cu siguranță avantajul studioului. Nu cred că mâneca de la sacoul lui Kate Middleton stă în realitate cu multe cute și a fost dat produsul la gata, fară probe. Știi și tu că pentru un designer, calitatea este foarte importantă. În încheiere, am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei. Mai mult, bănuiesc ai fost mândru de faptul că Prima Doamna Carmen Iohannis a purtat un produs creat de un designer român, la un eveniment de o importanță mondială”, a mai scris Andreea Tincu.