Designerul Sonia Trifan: Miresele aleg ţinute extravagante şi accesori inedite. Care sunt tendinţele

Rochia pe care o poartă o mireasă în cea mai importantă zi a vieţii sale este unul din elementele care atrage cel mai mult privirile nuntaşilor. În acest sezon, cele mai multe tinere care au decis să spună "Da" vor să iasă din tiparele unei nunţi tradiţionale.

20 iul. 2013, 16:24
Designerul Sonia Trifan: Miresele aleg ţinute extravagante şi accesori inedite. Care sunt tendinţele

Designerul Sonia Trifan a declarat pentru România TV că rochiile de mireasă sexy sunt cele mai căutate. „Majoritatea clientelor care au venit şi-au dorit să fie foarte sexy. Dacă nu este o rochie scurtă în faţă şi lungă în spate, un pic mai îndrăzneaţă pentru o mireasă, neapărat trebuie să fie un corset cu un bust generos, cu foarte mult push up. Trebuie să ne punem în evidenţă decolteul şi cine are îndrăzneala atunci trebuie să poarte neapărat o rochie tip sirenă„, a declarat Sonia Trifan.

Pentru miresele care aleg corsetul, la modă este aplicarea unui fir de argint sau de aur, iar cele care doresc să fie adevărate prinţese aleg rochiile voluminoase.

Sonia Trifan chiar povesteşte despre o comandă specială pentru rochie cu adevărat deosebită, care cântărea nu mai puţin de 16 kilograme, în condiţiile în care mireasa cântărea doar 42 de kilograme.

Noutatea din acest an îl reprezintă buchetul miresei, care nu mai este creat doar din tradiţionalele flori naturale.

„Florile se pun şi în păr, sunt flori articifiale, dar cu multe perle, cristale, mărgele. Am văzut şi un buchet care era făcut din flori de ciocolată, iar după nuntă buchetul poate fi mâncat„, a mai explicat Sonia.

Designerul Sonia Trifan se pregăteşte şi ea de nuntă, ceremonia urmând să aibă loc în această toamnă şi promite să deschidă o nouă tendinţă: va purta la cel mai important eveniment din viaţa lui nu mai puţin de şase rochii.