DESPĂGUBIRI-RECORD pentru un accident rutier. Familiile victimelor vor primi 620.000 de euro

Curtea de Apel Suceava a hotărât ca rudele victimelor unui accident rutier produs în urmă cu doi ani să primească depăgubiri de 620.000 de euro.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 06:43
DESPĂGUBIRI-RECORD pentru un accident rutier. Familiile victimelor vor primi 620.000 de euro

În urmă cu doi ani, un student la medicină, în vârstă de 20 de ani, a omorât patru oameni într-un accident rutier, iar Curtea de Apel Suceava a hotărât acum ca firma la care tânărul avea asigurată maşina să plătească despăgubiri de 620.000 de euro. Banii ar urma să fie împărţiţi între rudele victimelor, acestea urmând să primească între 20.000 şi 75.000 de euro, de persoană.

Teribilul accident a avut loc în anul 2010, în prima zi de Crăciun, când preoţii Mihoc mergeau să ţină slujba dedicată acestei sărbători, la o biserică din Plopeni. Autoturismul în care aceştia se aflau a fost izbit cu violenţă de maşina condusă de Constantin Grădinaru, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi gonea către Suceava.

Toţi cei patru pasageri ai maşinii în care se aflau preoţii au decedat. În urma accidentului, tânărul care a provocat tragedia a fost condamnat la doi ani de închisoare.