Despărțire cu răsunet în showbizul românesc. O fostă concurentă Asia Express s-a despărțit de partenerul de viață

Se pare că 2022 este anul despărțirilor în showbiz. De data aceasta este vorba despre Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai îndrăgiți chefi de pe la noi.

18 feb. 2022, 19:16
Despărțire cu răsunet în showbizul românesc. O fostă concurentă Asia Express s-a despărțit de partenerul de viață
Patrizia Paglieri atac dur la Natantici

Despărțire cu răsunet în showbizul românesc. Fosta concurentă Asia Express s-a hotărât să se despartă de partenerul său de viață italian.

Despărțire cu răsunet în showbizul românesc. O fostă concurentă Asia Express s-a despărțit de partenerul de viață

„De Sfântul Valentin n-am făcut nimic, pentru că nu mai am iubit, dar am gătit. Din păcate, este genul sicilian, prea posesiv. În decembrie am fost cu fiul meu la Londra, la un cuplu de prieteni gay, căsătoriți de 8 ani. Și am pus o poză pe Facebook cu unul din ei, și iubitul a început să fie gelos.

Am decis atunci că e mai bine singură, mereu am fost pe cont propriu. Mai ales că eu nu mai stau cu cineva de peste 30 de ani. Am un copil frumos, deștept și muncitor, pe Francie, însă și el își dorește viață lui, să nu mai stăm împreună”, a mărturisit Patrizia Paglieri, pentru Click.ro.

Totodată, Patrizia s-a decis să vândă casa de lux.

Citește și: Bebeto, umilit de colegi după despărțirea părinților. Anamaria Prodan, despre drama prin care trece Reghe Jr: „Se întoarce de la fotbal cu lacrimi în ochi pentru că un copil sau un părinte i-a strigat ceva”
 

„Da, este adevărat că vrem să o vindem, vrem să ne mutăm separat, Franci vrea și el să stea singur, să fie independent, poate mai vine cu o fată, cu prieteni să se joace pe play-station și are nevoie de casa lui. Eu vreau să-mi cumpăr o casă cu etaj și el să-și ia o garsonieră. Te obișnuieșți într-un fel și rămâi așa dacă nu-ți găsești perechea. Am hotărât să vindem casa aia de care ne leagă atâtea amintiri, dar a început să fie greu de întreținut, are mult teren și trebuie să trebăluim prin curte.

Trebuie să vină o familie mare, cu bani, e o casă în care trebuie să investești bani, să repari, să renovezi, să schimbi diverse. Jumătate de casă, unde am avut restaurant, am închis-o, am închis căldura, gaza și apa. Nu am bani de penhouse în Floreasca, însă vreau undeva unde e liniște”, a povestit Chef Patrizia.

Citește  și: Irina Tănase, dezvăluiri incredibile despre despărțirea de Liviu Dragnea! „Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ștefănescu și să rămân acolo două ore”. Rugămintea fierbinte a tinerei