Despărţire cu SCANDAL în showbiz: „Stătea pe reţelele de socializare toată noaptea şi curvăsărea”

Actorul Jean Paler s-a despărţit de iubita sa cu care avea o relaţie de doi ani.

17 ian. 2015, 15:08
Despărţire cu SCANDAL în showbiz: „Stătea pe reţelele de socializare toată noaptea şi curvăsărea”

Chiar dacă Jean locuia la Sinaia, iar ea în Capitală, povestea a mers bine până la un moment dat.

La început a fost bine, venea la Sinaia în fiecare weekend. De vreo 6 luni, s-a schimbat. Nu mai avea timp, nu mai putea, avea tot felul de treburi. În realitate, lucrurile stăteau altfel. Ea îşi găsise alte procupări. Stătea pe reţelele de socializare toată noaptea şi curvăsărea. Asta este o nouă metodă de comunicare. Mie-mi spunea că se bagă la somn şi câteva ore mai târziu o găseam conectată. Când mi-am dat seama de ce face, am confruntat-o, nu avea cum să mă contrazică, aşa că i-am spus că anulez toate planurile pe care le făcusem pentru Sărbători şi, cu o zi înainte de ziua mea de naştere, ne-am despărţit„, a povestit Jean Paler pentru spynews.ro.

Chiar dacă a fost avertizat că partenera sa îşi pierde nopţile în compania prietenilor virtuali, Jean Paler nu a crezut până nu a trăit pe propria piele aceste momente.

Am avut o discuţie cu fostul ei bărbat care m-a pus în gardă, oarecum. Mi-a spus că şi cu el a făcut la fel, pierdea ore în şir pe reţelele de socializare şi, la un moment dat, a renunţat la relaţie pentru a-şi face viaţa în acest mod. Nu l-am crezut atunci, dar, din păcate, a avut dreptate. Şi cu mine a făcut la fel, din păcate. Îmi pare rău că mi-am pierdut 2 ani din viaţă şi, la vârsta mea, fiecare zi contează. Ea este mai tânără, poate n-a contat atât de mult pentru ea, dar la mine este altceva. Din acea zi de 16 decembrie, n-am mai vorbit cu ea şi nici nu am ce. Îmi doresc lângă mine o femeie sinceră, care să mă iubească şi să nu fie duplicitară, cum a fost ea„, a mai adăugat Jean Paler.