DESPĂRŢIRE în showbiz de Valentine’s Day. Miron Cozma i-a spus ADIO Marinelei Niţu

Bombă de Ziua Îndrăgostiţilor. Miron Cozma s-a despărţit de iubirea vieţii lui, cântăreaţa Marinela Niţu, după 19 ani de relaţie şi 4 de logodnă. Din dragostea lor nu a mai rămas nimic, iar Luceafărul Huilei şi-a luat adio de la Marilena într-un mod inediat: au ars lumânările de logodnă.

14 feb. 2015, 07:10
DESPĂRŢIRE în showbiz de Valentine’s Day. Miron Cozma i-a spus ADIO Marinelei Niţu

Ne-am despărţit acum două zile, chiar pe 12 februarie. Totul s-a terminat între mine şi Marinela şi nu mai există cale de întoarcere. (…) Pe 12, la miezul nopţii, am ars lumânările noastre de logodnă, pe care le păstrăm de 4 ani şi, în fiecare an, la această dată, le ardeam câte un pic. Joi noapte le-am ars de tot, aşa cum nici din dragostea noastră nu a mai rămas nimic. Adio, Marinela Niţu!„, a declarat Miron Cozma pentru wowbiz.ro

Totuşi, spune Luceafărul Huilei, Marinela Niţu va rămâne marea lui iubire.

„Pur şi simplu, în ultima vreme am realizat că nu ne mai potriveam, că aveam principii diferite şi viziuni diferite.(…) Până în acest moment, Marinela rămâne marea dragoste a vieţii mele. A avut un rol extrem de important în viaţa mea şi locul ei va fi veşnic în inima lui Miron Cozma!„, a adăugat fostul lider al minerilor.

Decizia şochează lumea mondenă, mai ales că cei doi au fost unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, deşi s-au certat de câteva ori. Au apărut de nenumărate ori la televiziuni, ba chiar şi-au făcut şi declaraţii de dragoste în direct.

CITEŞTE ŞI România TV se delimitează de C.V. Tudor şi Miron Cozma. Cei doi nu vor mai fi invitaţi la emisiuni