Despărţire prin Facebook. Dorinel Munteanu nu mai e antrenorul lui Dinamo

Antrenorul secund al lui Dinamo, Yuksel Yesilova, a postat pe Facebook anunţul despărţirii de gruparea din Ştefan cel Mare, următoarea destinaţie a sa şi a lui Dorinel Munteanu fiind Rusia. Noul antrenor al "câinilor" va fi Cornel Ţălnar.

RomaniaTV.net
27 dec. 2012, 17:42

Doar şase săptămâni a fost Dorinel Munteanu antrenorul echipei Dinamo, „Neamţul” reziliindu-şi joi seara contractul cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. Nemulţumirile sale au fost legate de o listă cu cereri pe care a înaintat-o conducerii, dar care n-a fost aprobată din cauza problemelor financiare. Printre ele, Dorinel cerea un buget de un milion de euro pentru transferuri.

Echipa pe care ar urma să o preia Dorinel Munteanu este Mordavia Saransk, grupare aflată pe ultimul loc în campionatul Rusiei. Potrivit ProSport, noul antrenor al „câinilor” va fi Cornel Ţălnar, care îi va avea ca secunzi pe Claudiu Niculescu şi Florentin Petre.

Ruptura dintre Dorinel Munteanu şi Dinamo a fost confirmată pe pagina de Facebook de antrenorul secund, Yüksel Yeşilova, care a postat următorul anunţ, în limba turcă: „Elveda Dinamo Bukarest, Hosgeldin Moldovra Sanask!” (La revedere Dinamo, bun venit Mordavia Saranks).

Ulterior, anun’ul a fost confirmat pe pagina oficială a lui Dinamo, unde a fost postat următorul anunţ: „Mulţumim, Dorinel Munteanu! FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Dorinel Munteanu au convenit în această după-amiază, pe cale amiabilă, întreruperea raporturilor contractuale, a anunţat Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului din «Ştefan cel Mare»„.