Despărţire ŞOC în showbizul românesc: S-au separat chiar înainte de nuntă, când toată lumea vorbea despre venirea unui bebeluş

Ramona Bădescu este, pe bună dreptate, ”mama ghinionului” în amor. Se îndrăgostise lulea, anul trecut, de avocatul Narcis Godeanu (42 de ani), vestit în lumea mondenă că rănise inimile mai multor domniţe.

RomaniaTV.net
10 aug. 2017, 09:00

“Sunt singură acum! Mă dedic în totalitate proiectelor mele profesionale şi familiei! Pentru mine iubirea, în acest moment, e un capitol închis”, a spus vedeta atunci când a fost întrebată de Pepe despre viaţa ei. Şi chiar n-a glumit, ea petrecând doar alături de membrii familiei, la Craiova, de ziua mamei sale. Dar, ca să mai uite de ultimul eşec  sentimental, olteanca a decis să se cufunde în muncă. Stabilită încă din anii ‘90, la Roma, unde a fost atât solistă, cât şi actriţă şi gazdă a unor emisiuni de divertisment, Ramona a prins recent un nou contract în România.

Reporterii Click! au aflat că senzuala artistă a semnat cu Antena 1 pentru “Te cunosc de undeva”. “În ultima vreme, Ramona e singură şi nici nu ar avea timp pentru o altă relaţie. Este ocupată cu filmările pentru Antena 1 şi trebuie să onoreze invitaţiile la emisiunile trustului Intact”, a povestit o sursă din apropierea ei.