Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc. Vedeta îşi asumă întreaga vină a despărţirii: „Nu mă simt capabilă să continui. E nevoie să iubesc și eu la fel de mult ca să putem funcționa”

Despărţire neaşteptată la emisiunea "Mireasa"! Miruna şi Cosmin, câştigătorii marelui premiu din sezonul 6 al emisiunii, s-au separat la mai puţin de o lună după marea finală.

17 ian. 2023, 15:24

Deși aveau multe planuri împreună, lucrurile între ei nu au mers aşa cum şi-ar fi dorit, astfel că au decis de comun acord să o ia pe drumuri separate. Încă din timpul emisiunii, cei doi nu au reuşit iniţial să ajungă la un numitor comun în ce priveşte căsătoria. În cele din urmă, însă, au ajuns la un acord, ba, chiar şi-au făcut planuri să închirieze o locuinţă.

Odată căsătoriţi, însă, au constatat că realitatea este cu totul diferită de emisiune. Niciunul nu era pregătit pentru acest lucru. Miruna ţine la Cosmin şi apreciază tot ce acesta a făcut pentru ea, însă nu este loc de iubire, chiar dacă Cosmin o iubeşte ca pe ochii din cap.  Tânăra şi-a anunţat fanii că nu mai este cu partenerul ei, asumându-şi vina pentru despărţire.

Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc: „Nu mă simt capabilă să continui”

Niciunul nu-și dorește să tragă de căsnicia lor doar pentru câștigarea premiului. „Banii sunt un blestem atunci când nu vin pe merit„, este concluzia la care a ajuns Miruna. Astfel, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, scrie spynews.ro

Știu că am fost cam absenți din online eu și Cosmin, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că, din păcate, am ales să mergem pe drumuri separate. Este extrem de greu să îmi găsesc cuvintele pentru acest anunț, știu că există foarte mulți oameni care ne iubesc și au crezut în relația noastră, îmi pare nespus de rău să vă anunț tristul adevăr.

Citeste si Prima reacţie a Georgianei Lobonţ după ce s-a aflat că divorţează. Ce s-a întâmplat în Maldive înainte de ruptură

Nu mă interesează de restul care se vor bucura sau cât de mult și rău se va discuta pe acest subiect, vreau doar să înțelegeți că nu doresc să dezbat subiectul, nu voi răspunde la mesaje sau comentarii, va urma o perioadă dificilă pentru amândoi. De asemenea, vreau să fie clar un singur lucru pentru toată lumea: Cosmin este un om minunat, cum greu găsești în zilele noastre, nu mi-a greșit cu absolut nimic, însă din păcate cât am trăit izolați în emisiune am fost ca într-o bulă, iar când bula s-a spart, la scurt am realizat că nu e suficientă doar iubirea lor intensă, ci că e nevoie să iubesc și eu la fel de mult ca să putem funcționa și ca el să fie fericit alături de mine.

Nu mă simt capabilă să continui, nu dorim să tragem de o căsnicie de dragul acestui premiu, banii sunt un blestem atunci când nu vin pe merit sau prin muncă, de aceea nu jucăm un rol doar pentru a intra în posesia banilor câștigați din emisiune, nu dorim să ne mințim pe noi, sufletele noastre și nici pe voi cei care ne-ați privit, susținut, iubit… E un moment greu pentru toată lumea și sperăm să fim înțeleși că nu suntem în stare să discutăm pe acest subiect. Mie una îmi pare extrem de rău, dar nu pot continua o căsnicie în care nu sunt capabilă să ofer iubirea enormă pe care o primesc… Cosmin este și va rămâne omul meu bun…”, a scris Miruna pe Instagram.

Citeste si A murit cântăreaţa de muzică populară Marina Bucosu. Artista avea cancer în fază terminală