Prima reacţie a Georgianei Lobonţ după ce s-a aflat că divorţează. Ce s-a întâmplat în Maldive înainte de ruptură

Vestea divprţului dintre Georgiana Lobonţ şi Rareș Ciciovan a făcut rapid înconjurul internetului şi a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât cei doi se află în vacanţă în Maldive. Cu toate astea, soţul artistei a confirmat divorţul, deşi spune că nu a depus încă actele. Şi Georgiana a avut o primă reacţie.

17 ian. 2023, 13:57
Prima reacţie a Georgianei Lobonţ după ce s-a aflat că divorţează. Ce s-a întâmplat în Maldive înainte de ruptură

Prima reacţie a Georgianei Lobonţ după anunţul divorţului a fost pe Instagram. Artista şi-a postat un clip în care, împreună cu cei doi copii, cântă melodia „Numele tău”. Cei trei se distrează maximum cântând şi dansând, iar artista pare la fel de fericită şi de zâmbitoare cum o ştim.

Prima reacţie a Georgianei Lobonţ după ce s-a aflat că divorţează

De cântat nu mă satur niciodată. De sâmbătă, o luăm de la capăt. Se vede că m-am bronzat?„, a postat Georgiana pe Instagram.

Soțul vedetei a precizat, pentru spynews.ro, că problemele dintre ei nu sunt unele noi, dar a evitat să enunţe concret motivul divorţului. Şapte ani de căsnicie s-au destrămat într-o clipă. Nici faptul că au doi copii pe care îi iubesc până la cer şi înapoi nu i-a mai putut ţine împreună.

Cei doi şi-au început anul cu o vacanţă în Maldive, acolo unde au plecat cu cei doi copii, cu Armin Nicoară şi soţia lui Claudia Puican și cu alţi câțiva prieteni. Georgiana a postat o grămadă de fotografii şi de videouri din vacanţă, în care apare foarte fericită alături de soţ şi de copii. Nimic nu ar fi dat de bănuit că, pe final de vacanţă, îşi vor spune adio. Mai mult decât atât, artista nu pare să fie afectată de faptul că soțul ei divorțează.

Citeste si Cine este bărbatul care i-ar fi spart casa Georgianei Lobonţ. Georgiana şi soţul ei au anunţat că divorţează la scurt timp după ce s-au întors din vacanţa în Maldive

Una caldă, una rece: ”Am aflat că vom fi părinți de fetiță”

Dar în timp ce în țara noastră vuiau veștile despre separarea celor doi, pe insula exotică de peste mări și țări petrecerea era în toi. Și asta pentru cu doi dintre prietenii cuplului care își spun acum „adio” au aflat că vor deveni părinți de fată.

Am aflat că vom fi părinți de fetiță”, a scris Costy Deoanca, viitorul tătic, pe Facebook.

Odată cu vestea s-a dat și o mare petrecere în Maldive, acolo unde Georgiana și Armin au făcut un show de zile mari, fiind în centrul atenției.

Bravo, felicitări, dragilor! Să se nască într-un ceas bun și cu noroc”, le-a spus artista viitorilor părinți, după care a ținut să o avertizeze și pe fina sa: ”Urmați voi acum”, i-a spus Claudiei Puican.

Dar în timp ce Georgiana cântă, dansează şi îmbrăţişează pe toată lumea, soţul ei a stat retras, căci nu s-a făcut remarcat printre petrecăreții de pe plajă.

Citeste si Primele declarații făcute de Rareș Ciciovan, după ce a anunțat divorțul de Georgiana Lobonț: „S-a terminat, e simplu!”