Despre ce să vorbeşti la prima întâlnire

În momentul în care eşti invitată în oraş de către un bărbat cu care nu ai prea avut tangenţe înainte, te vei întreba despre ce ai putea să vorbeşti cu el la prima întâlnire. Găsirea unui subiect de discuţie este o parte importantă a unei prime întâlniri reuşite.

RomaniaTV.net
08 feb. 2017, 10:56
Despre ce să vorbeşti la prima întâlnire

Pentru a reuşi să gestionezi bine această situaţie nu tocmai favorabilă, am alcătuit o listă cu câteva lucruri despre care să vorbeşti la prima întâlnire. Aruncă o privire peste aceste sugestii şi încearcă să te orientezi spre ceea ce ţi se pare mai interesant.

Citeşte şi  Greşeli grosolane pe care bărbaţii le pot face la întâlnire

• FAMILIA

Îl poți întreba pe cel cu care ieşi dacă are fraţi sau surori, unde locuiesc părinţii lui etc. În felul acesta, vei avea despre ce să vorbeşti la prima întâlnire, ba chiar mai mult, să afli dacă este în relaţii bune cu toţi membrii familiei sale.

• ACTIVITĂŢILE ZILNICE

Acest subiect te poate ajuta să îţi dai mai bine seama dacă persoana de lângă tine este capabilă să îţi acorde şi ţie o parte din timpul său. Lucrul acesta este vital în cazul în care vei dori pe viitor să îţi întemeiezi o familie alături de el.

Citeste mai mult pe YVE