Ludovic Orban, despre dezbatere: Dacă vine, Dăncilă poate să stea în public. Nu cred că se va pune într-o situaţie atât de penibilă!

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, luni seară, referitor la dezbaterea preşedintelui Klaus Iohannis de marţi, că ia în calcul ambele variante. ”Nu o să mă vedeţi pe mine îmbrâncindu-mă”, a spus Dăncilă. Aceasta a criticat declaraţia şefului statului care a spus că pesediştii ”nu sunt educaţi”, afirmând că au fost jigniţi 2 milioane de români.

18 nov. 2019, 20:09
Ludovic Orban, despre dezbatere: Dacă vine, Dăncilă poate să stea în public. Nu cred că se va pune într-o situaţie atât de penibilă!

Viorica Dăncilă ar putea participa la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va organiza, marți, la Biblioteca Centrală Universitară din București. Ludovic Orban a anunțat, luni seara, la Realitatea Plus, în ciuda celor declarate anterior de liderii liberali, care spuneau că SRI și SPP nu îi vor permite lui Dăncilă accesul, că fostul premier ar putea fi acceptat în Aulă, dar ca să stea în public.

ALGERI PREZIDENŢILAE 2019. Viorica Dăncilă: „Iau în calcul să mă duc la DEZBATEREA cu Klaus Iohannis. Nu îl voi graţia pe Dragnea”

„Nu cred că va veni. Dacă vine, poate să stea în public, nu știu ce să facă. Nu poți să participi la un eveniment organizat de altcineva. Nu poți să intri în casa cuiva fără să fii invitat. Nu cred că se va pune într-o situație atât de penibilă. Să vină să ce, să strice o dezbatere? Nu va veni. Dacă vrea să discute cu cineva, să discute cu mine. Eu nu am invitat-o la o dezbatere.”, a explicat Ludovic Orban.