Destăinuirile pe internet ale unui BĂRBAT care a descoperit că soţia îl ÎNŞALĂ: Ea nu ştie că eu ştiu

Un bărbat din America a devenit vedetă peste noapte după ce a început să se destăinuie pe internet, prin intermediul unui live blog, cu privire la faptul că soţia sa îl înşală.

20 ian. 2015, 14:03
Destăinuirile pe internet ale unui BĂRBAT care a descoperit că soţia îl ÎNŞALĂ: Ea nu ştie că eu ştiu

Barbatul, cunoscut cu pseudonimul de MyLifeSuxNow, a scris pe Reddit despre cum a descoperit că soţia sa, pe nume Jenny, îl înşală după o căsnicie fericită lungă de opt ani. Povestea şi destăinuirile lui au devenit virale pe internet. 

Astfel, el şi-a început destăinuirile cu „Soţia mă înşală după cum dovedesc mesajele murdare. Eu ştiu asta, dar ea nu ştie că ştiu”. Acesta a descoperit că este înşelat când s-a uitat în telefonul femeii şi a descoperit mesaje obscene. Ulterior, a descoperit conversaţii indecente şi pe mail.

Al doilea in lista ei de conversatii este un barbat care se numeste Zack. Spre disperarea mea, erau discutii explicite despre implicatiile sexuale ale relatiei lor. Ce bestie mizerabila… Am derulat conversatia in jos si am gasit poze cu ei dezbracati. Ar trebui sa-i spun sotiei? Ar trebui sa ma despart de ea si sa inaintez divortul? Dumnezeule, o iubesc. Am salvat conversatiile lor si le-am trimis pe emailul meu. M-am simtit de parca am fost impuscat in stomac„, a mai scris acesta.

Într-un final, după câteva zile, el şi-a confruntat soţia şi aceasta a negat totul, ieşind un adevărat scandal.

„Nu pot sa scriu prea multe… Nu e deloc bine ce s-a intamplat. Tipete, furie, tristete, lacrimi, o tona de lacrimi, rugaminti, explicatii, contradictii”, a explicat bărbatul pe internet.

Într-un final, povestea a devenit virală şi peste 15.000 de oameni l-au sprijinit prin comentarii.

Va multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ati aratat. M-ati ajutat foarte mult. O sa va spun ce va mai fi dupa ce ma intalnesc cu avocatul de divorturi„, a terminat MyLifeSuxNow prima parte a istorisirii despre soţia sa infidelă.