Destin crunt pentru o tânără din Zalău. A murit în cel mai frumos moment al vieții ei, la doar câteva ore după ce a devenit mamă

Destinul unei tinere din Zalău s-a încheiat brusc în cel mai frumos moment din viața ei. Roxana avea 26 de ani și abia adusese pe lume primul ei copil, printr-o operație de cezariană.

13 ian. 2023, 11:11
Destin crunt pentru o tânără din Zalău. A murit în cel mai frumos moment al vieții ei, la doar câteva ore după ce a devenit mamă

Roxana Andreea Dima a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău în data de 10 ianuarie 2023 pentru operația de cezariană. Abia aștepta să-și poată ține în brațe copilul. Din păcate, însă, nu a mai apucat.

Familia și prietenii sunt distruși de durere și nu înțeleg de ce viața a fost atât de cruntă cu ea. Nimic nu părea să prevestească tragedia. Tânăra a făcut mai întâi un set de analize, dar nu s-au văzut probleme de sănătate. Mai apoi, ea a urcat pe masa de operaţie şi a avut loc cezariană.

Citește și Descoperire macabră la Sibiu. O femeie a murit intoxicată cu monoxid, un bărbat a fost dus inconştient la spital

Roxana a murit la doar câteva ore după ce și-a cunoscut nou-născutul

Tânăra urma să-și revadă soțul și rudele și să se bucure împreună de noul membru al familiei lor. Din păcate, la doar câteva ore după ce a devenit mamă, Roxana s-a stins din viață. Medicii au depus toate eforturile să o salveze, dar nu a mai fost posibil.

„Până când nu vor ieşi rezultatele finale de la autopsie, nu putem să oferim cauza exactă a decesului. În acest moment, nu avem un diagnostic clar. După finalizarea autopsiei, vom reveni cu detalii. Tânăra a venit la Spitalul Judeţean strict pentru naştere, nu a fost internată în prealabil”, a menţionat Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru sportulsalajean.ro.

Citește și Mugurel Buga a murit într-o avalanşă din Italia încercând să își salveze câinii. Detalii cutremurătoare

Andreea Roxana Dima (n. 28 mai 1996) îşi avea originile în comuna Românaşi, dar locuia în municipiul Zalău, unde a absolvit şi liceul, este vorba de Grup Scolar “Voievodul Gelu” Zalău.