Destin în funcţie de ziua în care te-ai născut. Vezi ce ţi-au rezervat astrele – Partea I

Destinul este strâns legat de ziua de naştere şi, implicit, de zodia în care ne-am născut. De multe ori, avem tendinţa să punem anumite evenimente sau coincidente pe seama lui, ceea ce nu este deloc greşit.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 08:08
Destin în funcţie de ziua în care te-ai născut. Vezi ce ţi-au rezervat astrele – Partea I

O vorba din popor spune ca destinul ni-l mai facem si singuri, ceea ce poate fi, din nou, adevarat. Desi suntem ghidati de forte ce depasesc nivelul nostru de cunoastere si intelegere, in cele din urma deciziile pe care le luam ne apartin.

Destinul este strans legat de ziua in care ne-am nascut, de alinierea planetelor la acea data, de locul si ora nasterii, de parinti, de sexul cu care ne-am nascut s.a.m.d. Este strans legat si de factori mai concreti, cum ar fi religia, clasa sau conditia sociala.

Fiecare persoana are un destin bine definit, insa din momentul in care ne nastem, acesta poate fi sau nu atins. Factori care nu tin direct de noi ne impiedica sa ne atingem telurile, sa ne facem remarcati sau sa ne invingem temerile.

Destin în funcţie de ziua în care te-ai născut. Vezi ce ţi-au rezervat astrele – Partea a II-a

Adesea, am auzit persoane vorbind despre soarta si destin, iar intre cei doi termeni nu au putut face o delimitare concreta. Cu alte cuvinte, fiecare persoana in parte poate stabili daca anumite evenimente din viata sa sunt strans legate de soarta sau destin. In cele din urma, ambii termeni definesc ceva care se crede ca hotaraste tot ce se petrece in viata.

Astrele ne vin si ele in ajutor si ne ajuta sa intelegem mai bine ce inseamna destin si cum ne influenteaza acesta viata de zi cu zi.

Berbec

Primul semn zodiacal este Berbecul, ceea ce ar putea spune multe lucruri despre felul in care se considera persoanele nascute in aceasta zodie. Berbecul trebuie sa fie mereu in prima linie, se zbate pentru atentie si vrea totul pentru el. Nu accepta greseli si rareori cedeaza in fata greutatilor. Un nativ al zodiei Berbec va prefera sa initieze o activitate, decat sa urmeze ceva deja stabilit de altii. Abilitatile sale sunt impresionante, se ghideaza dupa propriile instincte si se face remarcat cu usurinta in orice mediu profesional. Berbecul este considerat un adevarat temerar, are foarte multa energie si dinamism si poate obtine cu usurinta tot ceea ce si-a propus. Mai exact, isi poate lua destinul in propriile maini.

Taur

Cel de-al doilea semn zodiacal, Taurul, stie totul despre ce inseamna recompensa. Spre deosebire de dragostea pe care o are Berbecul pentru joc, acest nativ adora recompensa obtinuta in urma oricarei activitati. Este adeptul placerilor de orice natura, adora comfortul si ii place sa fie inconjurat de cat mai multe persoane. Stie sa savureze orice preparat sau orice bautura rafinata. Destinul acestui nativ este strans legat de deciziile pe care le ia in functie de ce se intampla in jur. Este ghidat de anumite principii, il atrage gandul de a duce o viata buna, lipsita de griji, si il atrage ideea de a avea un mentor.

Gemeni

Cel de-al treilea semn zodiacal, Gemeni, poate spune multe despre persoanele nascute in aceasta zodie. Orice persoana nascuta in zodia Gemeni adora sa vorbeasca, si nu se rezuma doar la esential. Nativul acestei zodii este ghidat de propriile conceptii si gandiri, are inclinatii intelectuale si gandeste in perspectiva. Este mereu in cautare de informatii si ii place sa fie la curent cu tot ce se intampla in jur. Destinul acestui nativ este strans legat de informatiile pe care le obtine si de modul in care le transmite mai departe. Are o puternica capacitate de concentrare si o mare putere de influenta. Are o imaginatie foarte dezvoltata si nimic nu poate fi plictisitor atunci cand vine vorba de acest nativ.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.