Destin tragic al unei adolescente în vârstă de 17 ani. S-a spânzurat în locul în care a copilărit

O adolescentă în vârstă de 17 ani s-a spânzurat în spatele casei în care a locuit. Tragedia s-a petrecut într-o localitate din judeţul Iaşi. Fata îşi pierduse tatăl în urmă cu şapte ani, iar mama sa se recăsătorise şi se mutase într-o localitate învecinată.

12 mai 2021, 08:50
Destin tragic al unei adolescente în vârstă de 17 ani. S-a spânzurat în locul în care a copilărit
Destin tragic al unei adolescente în vârstă de 17 ani. S-a spânzurat în locul în care a copilărit

Destin tragic al unei adolescente în vârstă de 17 ani. Fata a decis să-şi pună capăt zilelor şi s-a spânzurat de nucul din spatele casei în care a copilărit. Tragedia s-a petrecut în satul Hodora din judeţul Iaşi.

Destin tragic al unei adolescente în vârstă de 17 ani. Şi-a pus ştreangul de gât în locul în care a copilărit

Citeşte şi Un psiholog din Iaşi a fost găsit spânzurat în propriul cabinet. Pacienţii pe care-i avea la programări au fost primii care au dat alerta

Denisa venise să petrească doar câteva zile în locul în care a copilărit. S-a întâlnit cu nişte prietene, apoi s-a sinucis. Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de câţiva săteni care mergeau la câmp.

„Ăsta este copacul de care s-a spânzurat fata. S-a spânzurat cu o funie de o creangă şi a fost găsită în zori de nişte trecători care mergeau la câmp“, a spus un bărbat care era pe stradă, potrivit Ziarul de Iaşi.

Fata îşi pierduse tatăl în urmă cu 7 ani, iar mama ei se recăsătorise şi se mutase în alt sat.

„Denisa avea 17 ani şi venise doar câteva zile să locuiască aici. Cel mai probabil nu a fost primită de mama ei care locuieşte în prezent la Liteni, un sat din Belceşti. Ea, mama fetei, s-a căsătorit după ce i-a murit soţul în urmă cu şapte ani şi s-a mutat la Liteni. Cel mai probabil a venit să moară în locul în care a copilărit“, a precizat un alt sătean, conform sursei citate.

Unchiul fetei a povestit ultimele zile din viaţa tinerei.

Citeşte şi Drama unei familii din Vâlcea, care şi-a pierdut într-un an ambii copii. Fata s-a spânzurat, băiatul a murit în accident

„Denisa venise aici vreo câteva zile ca să se întâlnească cu nişte fete din sat. S-a văzut sâmbăta cu ele, apoi duminică noaptea, spre luni, s-a spânzurat. Eu nu am auzit nimic, deşi locul este chiar în spatele casei unde stau. S-a spânzurat de o ramură. A fost observată dimineaţă de cei care treceau pe drum. Nu ştie nimeni de ce s-a spânzurat“, ne-a spus unchiul fetei.

Înainte să se sinucidă, fata i-ar fi spus unei prietene că este timpul să se ducă la tatăl ei, însă unchiul ei a negat.

Denisa lucra ca baby-sitter la o familie din Iaşi. Ea renunţase la şcoală pentru a se întreţină. Tânăra va fi înmormântată sâmbătă dimineaţă, chiar localitatea în care a copilărit. Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări.