Un psiholog din Iaşi a fost găsit spânzurat în propriul cabinet. Pacienţii pe care-i avea la programări au fost primii care au dat alerta

Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie "Socola" din Iaşi s-a spânzurat în biroul său, el fiind găsit de colegii alertaţi că bărbatul avea pacienţi programaţi la consultaţie, dar nu era de găsit.

04 mai 2021, 20:12
Un psiholog din Iaşi a fost găsit spânzurat în propriul cabinet. Pacienţii pe care-i avea la programări au fost primii care au dat alerta

Psihologul a venit, marţi la prânz, la serviciu, iar colegii săi afirmă că bărbatul nu i-a salutat, apoi s-ar fi închis în birou. Mai mulţi pacienţi erau programaţi la consultaţie la psihologul respectiv, însă acesta nu a fost de găsit, în ciuda apelurilor repetate ale angajatei de la recepţia centrului. El a fost descoperit spânzurat, de un coleg dintr-un cabinet alăturat.

Psihologul care spânzurat se numeşte Cristian Petrescu, după cum scrie Ziarul de Iaşi. Acesta a venit mai devreme cu jumătate de oră în ziua în care era de serviciu, în jurul orei 12.30, iar angajaţii spun că li s-a părut ciudat faptul că nu i-a salutat şi nu a zis nimic nimănui.

Citeşte şi Sinucidere în Bucureşti. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc VIDEO

Un echipaj SMURD s-a deplasat acolo, însă bărbatul decedase deja. Colegii bărbatului susţin că acesta ar fi fost afectat în ultima perioadă de probleme de sănătate ale unuia dintre copiii săi.

Mai mulţi poliţişti şi procurori s-au deplasat la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi şi au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele pentru care bărbatul a recurs la gestul suicidar.

Citeşte şi Crimă urmată de sinucidere lângă Bucureşti. Scene şocante


loading...