Destin tragic pentru un tânăr de 25 de ani. A murit în accident în Prahova, după ce mașina s-a rupt în două la impactul violent cu un camion

Un tânăr de 25 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. A murit după ce mașina în care se afla s-a rupt în două la impactul cu un camion plin cu cartofi, în Prahova.

20 oct. 2022, 08:45

Tânărul de 25 de ani a murit, iar un bărbat de 32 de ani a fost rănit, după ce un autocamion încărcat cu cartofi și un autoturism s-au ciocnit pe DN1D.

Totul s-a întâmplat miercuri, în jurul orei 23, în intersecția Fulga-Bărăitaru, pe Drumul Naţional 1D. Pompierii au intervenit la locul accidentului cu o autospecială de stingere o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă-cu medic.

Trei persoane au fost implicate în accident. Atunci când au sosit echipajele de salvare la fața locului, pompierii i-au găsit pe ambii șoferi încarcerați, de 55 și 32 de ani.

Medicii au declarat decesul unui bărbat de 25 de ani, pasager într-unul dintre vehicule, în timp ce bărbatul de 32 de ani, aflat la volanul autoturismului a fost transportat la spital.

Bărbatul de 32 de ani se afla la volanul unui autoturism pe DN1D. Când a ajuns la intersecția cu DJ 101E a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 55 de ani.

Șoferii auto au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Accident mortal în Capitală. O persoană a murit și o alta a fost rănită chiar pe trecerea de pietoni

Accident grav în Capitală. Două persoane au fost lovite chiar pe o trecere de pietorni de pe Splaiul Unirii. Din păcate, una dintre victime a decedat iar cealaltă a fost transportată la spital.

Martorii care au asistat la teribilul accident au alertat autoritățile și imediat la fața locului au intervenit medicii de la SMURD.  Una dintre victime a fost stabilizată de către medicii după care a fost transportată la spital.

Cealaltă victimă a fost resucitată timp de zeci de minute însă din păcate, medicii au fost nevoiți să îi constate decesul.