Destinaţii de lux pentru Noaptea dintre Ani. Vezi cât plătesc românii pentru un Revelion exotic

Crăciunul cu familia, Revelionul cu prietenii! Aşa s-au obişnuit românii, iar unii dintre ei vor să spargă tiparele şi au ales să înceapă Noul An în locuri de vis. Iar pentru asta au plătit chiar şi peste 9.000 de euro de persoană, informează România TV.

16 dec. 2013, 16:51
Destinaţii de lux pentru Noaptea dintre Ani. Vezi cât plătesc românii pentru un Revelion exotic

Cea mai scumpă destinaţie aleasă pentru Revelion este Bora Bora. Pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele, un român a scos din buzunar 9.200 de euro.

Fiji, o insulă din Oceanul Pacific, este un alt colţ de Rai. Această experienţă a costat 5.100 de euro de persoană 7 nopţi de cazare cu mic dejun inclus.

Citeşte şi Petreceri NECONVENŢIONALE pentru seara de Revelion. Cum poţi petrece o noapte FIERBINTE

Unii români au auzit de Madagascar, filmul de desene animate, alţii se duc să petreacă Revelionul pe această insulă situată în partea de est a Africii în Oceanul Indian. Extravaganţa i-a costat în jur de 3.700 de euro pe turiştii care au decis să-şi petreacă acolo Revelionul.

Românii au ales şi insulele Capului Verde pentru a sărbători în Noaptea dintre Ani. Revelionul petrecut într-un astfel de loc costă cel puţin 1.500 de euro de persoană.

Citeşte şi Horoscop: Ce vrea să facă de Sărbători, în funcţie de zodia lui