Destinaţii de VACANŢĂ pentru 2015. Vezi aici CELE MAI FRUMOASE LOCURI pentru concediu

Planificarea vacantei perfecte incepe cu un strop de inspiratie si alegerea unui traseu nou, in afara plajelor tropicale si a oraselor europene pe care le-ai vazut deja. Cauti o astfel de vacanta pentru 2015? Este anul in care poti sa vizitezi destinatii unice, iti prezentam cateva ponturi pentru a avea un concediu desavarsit in anul ce tocmai a inceput.

22 ian. 2015, 07:31

Cartagena, un oras-port perfect conservat din secolul 17 de pe coasta Caraibelor din Columbia, a avut o reputatie negativa de-a lungul timpului. Orasul a rezistat imaginii negative datorita lui Gabriel Garcia Marquez si a romanelor sale remarcabile, prin descrieri ale „realismului magic”.

Te sfatuim sa nu te plimbi prea tarziu in noapte prin oras, si sa eviti carierele San Diego si Centro. Cu toate acestea, poti explora cartierul Getsemani pentru petrecerile ce au loc in fiecare miercuri si pentru a vedea arta graffiti interesanta. Se asteapta deschiderea unui nou hotel al lantului Viceroy intr-o fosta manastire, ce se anunta a fi spectaculos.

Vezi: România, în topul destinaţiilor turistice în 2015

Santa Teresa, Costa Rica

Acest oras-statiune este o atractie pentru celebritati ca Gisele Bundchen si Tom Brady. Pe plaja Hermosa, se serveste cel mai bun sushi si mancare japoneza din Costa Rica la mesele de lemn sub siruri de lumini. Carnea de porc cu ghimbir si rulouri de sushi super proaspete sunt o alternativa usoara pentru mancarea traditionala gallo pinto.

Vezi şi: CARNAVALUL de la VENEŢIA 2015, motiv de o scurtă vacanţă după sărbători. Cât costă un pachet turistic FOTO

Vezi continuarea pe marcadelux.ro.