Destinaţii pentru petrecerea Paştelui. VEZI CE OFERTE AU AGENŢIILE

Preţurile pentru petrecerea Paştelui în acest an, fie în ţară, fie în străinătate, vor fi un pic mai mari ca anul trecut. Cei care doresc să obţină o vacanţă de Paşte mai ieftină trebuie să se grăbească. Unele agenţii de turism mai oferă reduceri dacă vă cumpăraţi pachetul până la sfârşitul luni martie.

27 mart. 2012, 08:01
Destinaţii pentru petrecerea Paştelui. VEZI CE OFERTE AU AGENŢIILE

Nu toate agenţiile turistice au crescut preţurile. Unii au preferat să ţină preţurile la acelaşi nivel ca anul trecut, încercând astfel să atragă mai mulţi turişti.

Vânzările sunt cu 15-20% mai mari faţă de perioada similară a anului trecut, iar preţurile le-am menţinut la nivelul anului 2011 pentru ca tot mai mulţi turişti să-şi poată permite o vacanţă de Paşte„, a spus pentru RTV.NET, Marius Berca, de la Christian Tour.

Nu toate agenţiile turistice îmbie clienţii cu reduceri de preţ. „Propunem turiştilor o vacanţă de Paşte în Kusadasi, Turcia, cu preţuri de la 25 de euro de persoană pe noapte cu ultra all inclusive la hotel de cinci stele. Tariful include reducerea early booking de 15% valabilă până la 31 martie şi este valabil pentru sejururi de minim cinci nopţi în perioada 1-24 aprilie„, ne-a spus Mariana Iancu, reprezentant Pegas Hollidays.

Vacanţă de Paşte în Ucraina sau Armenia

Dacă v-aţi săturat de vacanţele în Grecia sau Turcia, agenţiile au şi alte oferte: Paşte în Ucraina sau Armenia.

„Pentru Paşte am creat programe speciale în Kiev şi Armenia. Turiştii care aleg Kiev vor plăti de la 655 de euro de persoană pentru transport cu avionul, patru nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de trei stele, masă festivă şi turul oraşului Kiev”, a spus Marius Berca.

Pentru Armenia, tariful este de la 985 de euro de persoană pentru transport cu avionul, şase nopţi de cazare cu demipensiune la hotel de patru stele, masă festivă şi turul oraşului Erevan.

Tot Christian Tour propune turiştilor vacante de Paşte în Spania.”În Spania, temperaturile sunt foarte plăcute în aprilie, se înregistrează aproximativ 18 grade Celsius, aşa că este foarte potrivită o vacanţă în Costa Brava unde tarifele sunt de la 375 de euro de persoană pentru transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi cazare cu pensiune completă la hotel de patru stele şi asistenţă turistică”, a precizat Marius Berca.

 

Preţuri cu până la 7% mai mari

„În general, faţă de anul trecut, au fost mici creşteri de tarife (2-7%) pentru oferte de turism extern şi aceleaşi procente pentru destinaţii din România.

Cele mai solicitate destinaţii la Transilvania Travel, pentru vacanţa de Paşte sunt în Bulgaria, pentru staţinea Balchik. Turiştii care aleg această destinaţie cu ocazia sărbătorilor pascale plătesc de la 65 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare cu demipensiune la hotel de trei stele plus. În staţiunea Nisipurile de Aur, turiştii plătesc de la 72 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare cu all inclusive la hotel de trei stele.

 

Sărbători pascale în stil grecesc

Turiştii care iubesc Grecia pot alege să petreacă Paştele în Rhodos.

„În Grecia, vacanţa de Paşte costă de la 362 de euro de persoană pentru transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi de cazare cu demipensiune la hotel de trei stele din Rhodos”, a spus Teodor Călimănescu, director Europa Travel.

O altă variantă de la Europa Travel pentru petrecerea sărbătorilor pascale este Cipru, cu tarife de la 486 de euro de persoană, pentru transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi de cazare cu demipensiune la hotel de trei stele din staţiunea Limassol.

 

Paşte cu ouă roşii şi cozonac

Mulţi dintre turişti nu se simt bine în străinătate cu ocazia celei mai mari sărbători ortodoxe din calendar şi preferă să petreacă acasă, în mod tradiţional.

Turiştii care aleg Sinaia vor plăti de la 430 de lei de persoană pentru trei nopţi cazare la Hotel Rina de trei stele, primire tradiţională cu ouă roşii şi cozonac în noaptea de Înviere, dejun pascal pe 15 aprilie cu program artistic„, informează Europa Travel.

Tot această agenţie propune turiştilor staţiunea Băile Herculane, unde un minisejur costă de la 485 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun la Hotel Ferdinand de trei stele, o excursie pe Dunăre, vizita la Mănăstirea Sfânta Ana şi pachet de picnic, precum şi prânz tradiţional de Paşte.

Şi agenţia Transilvania Travel are oferte turistice pentru Paşte în România.

„Turiştii care aleg Riviera Olimpului plătesc de la 102 euro de persoană, pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de trei stele”, potrivit PR Transilvaia Travel.

În Călimăneşti, Căciulata tariful este de la 270 de euro de persoană, turiştii benficiind de aceşti bani de două nopţi de cazare cu pensiune completă la hotel de două stele. O altă variantă pentru vacanţa de Paşte sunt Băile Tuşand cu tarife de la 205 lei de persoană, pachetul incluzând două nopţi de cazare cu mic dejun şi cină tradiţională în seara de Paşte, dejun tradiţional, o intrare la piscină cu apă minerală şi un masaj.

 

Paştele la Bruxelles sau Ţara Sfântă

Pentru cei care vor mai mult confort, un mijloc de transport rapid pentru a se bucura de vacanţă cât mai mult, Tarom Tours are pregătite două destinaţii de Paste.

Precerea Paştelui la Bruxelles costă 490 de euro pentru cinci zile la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus şi diverse excursii în marile oraşe ale Belgiei şi Olandei. Preţul include şi transportul cu avionul.

Paştele în Israel costă 695 de euro pentru şapte zile la hoteluri de 3 şi 4 stele, transport cu avionul, diverse excursii la principalele obiective turistice din această ţară.