Destinul este, într-adevăr, IMPLACABIL: O femeie care a învins cancerul, a murit strivită de camion

Britanica Kathryn Bartlett a luptat doi ani cu cancerul ovaria. Era bucuroasă că l-a învins. Dar bucuria i-a fost scurtă, pentru că femeia a murit după ce maşina ei a fost lovită de un camion al cărui şofer adormise la volan!...

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 15:43
Destinul este, într-adevăr, IMPLACABIL: O femeie care a învins cancerul, a murit strivită de camion

Kathryn se îndrepta spre serviciu. Era ora 6:40 dimineaţa. Călătorea cu maşina ei, Astra Estate, când a fost lovită de un camion al cărui şofer adormise la volanul unui camion Peugeot. Femeia s-a ales cu răni multiple în urma accidentului, a fost dusă la spital, dar nu a supravieţuit, relatează Daily Mail.

Şoferul camionului, Nathan Cleaver intrase pe contrasens. Era obosit, pentru că tocmai ieşise din tura de noapte şi a aţipit la volan.Venea tocmai din Oxford, de la peste 100 de kilometri distanţă de locul în care s-a produs accidentul. 

Femeia circula prudent, fără să depăşească viteza-limită impusă pe acea porţiune de drum. În schimb, şoferul camionului avea viteză mult mai mare, după cum a rezultat din ancheta făcută după accident.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că femeia nu avea nicio şansă să evite accidentul. Judecătorii l-au pedepsit pe şoferul criminal cu 10 luni de închisoare.

Dar această pedeapsă nu concolează cu nimic familia femeii pe care a ucis-o. „Era o mamă minunată, un om minunat… Kathryn ajuta pe oricine avea nevoie. Era mereu cu zâmbetul pe buze. A lăsat un gol imens în inimile noastre”, a spus soţul ei, John.