Destinul tragic al unui băiețel de trei ani. A murit după ce a fost uitat de părinți toată ziua în mașină

Un băiețel de trei ani s-a stins din viață, după ce a fost uitat în mașină toată ziua de părinți. A fost lăsat să stea închis la 34 de grade Celsius.

02 feb. 2023, 17:36
Destinul tragic al unui băiețel de trei ani. A murit după ce a fost uitat de părinți toată ziua în mașină

Băiatul a stat în masină o zi întreagă, a transmis Poliția din New South Wales, Australia. Într-un final, părinții copilului și-au amintit de el și au venit să-l ia. A fost prea târziu, din păcate.

Incidentul tragic s-a petrecut în Sydney. Paramedicii din New South Wales l-au găsit pe copilul de 3 ani fără suflare și au declarat decesul la fața locului, relatează Mirror. Polițiștii au declarat că au fost alertați de un bărbat cunoscut de copil, după ce s-a întors la mașină. Copilul fusese lăsat acolo pe tot parcursul zilei, a precizat poliția.

Citește și Un pensionar din Anglia a fost surprins când zgâria un Lexus de 60.000 de lire sterline, mașina aparținând vecinului său român

„A fost stabilit locul întâmplării și este în curs de desfășurare o anchetă privind circumstanțele în care s-a produs incidentul. Bărbatul a fost dus la secția de poliție din Campbelltown, unde asistă poliția”, au declarat ofiţerii.

Incidentul s-a întâmplat în timpul unei zile caniculare în Sydney. Temperaturile maxime au depășit 30 de grade Celsius. În zonele din apropiere au fost înregistrate 33,9 grade Celsius după-amiaza.

Citește și Tânără de 19 ani rănită grav după ce a rupt cu mașina un stâlp, apoi vehiculul s-a răsturnat

Organizația caritabilă pentru siguranța copiilor Kidsafe a declarat că în Australia, în fiecare an, peste 5.000 de copii trebuie să fie salvați din mașini. „Abandonarea copiilor într-o mașină – chiar și pentru o perioadă scurtă de timp – poate fi fatală”, arată Kidsafe. „Copiii sunt deosebit de expuși riscului, deoarece pot pierde rapid lichide, se pot deshidrata și pot suferi de insolație”.