Tânără de 19 ani rănită grav după ce a rupt cu mașina un stâlp, apoi vehiculul s-a răsturnat

Accident grav noaptea trecută la intrare în Timișoara dinspre Dumbrăvița. O șoferiță de 19 ani a pierdut controlul volanului, mașina a lovit un stâlp pe care l-a rupt, iar apoi s-a răsturnat pe șosea.

31 ian. 2023, 10:31

O tânără de 19 ani se zbate între viață și moarte după un accident produs în noaptea de luni spre marți în jurul orei 00:40, la intrare în Timișoara dinspre Dumbrăvița. Șoferița de 19 ani circula spre Timișoara, iar la sensul giratoriu amplasat înainte de intersecția Căii Sever Bocu cu strada Constructorilor a pierdut controlul volanului. Mașina condusă de tânără a lovit bordura în sensul giratoriu, a ricosat într-un stâlp pe care l-a rupt, iar apoi s-a răsturnat pe șosea.

Citește și: Tragedie în județul Argeș! Doi bărbați au murit înghețați după ce s-au răsturnat cu mașină într-un pârâu

„În cursul nopții trecute, 31.01.2023, în jurul orei 00:40, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut la intrarea în municipiul Timișoara, dinspre localitatea Dumbravița.

Citește și: Șofer încarcerat în cabina unui TIR care s-a răsturnat în albia unui pârâu. Misiune de salvare dificilă în Suceava

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe strada Conac din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, dinspre localitatea Giarmata spre Timișoara, iar la intersecția cu strada Calea Sever Bocu din Timișoara, prevăzută cu sens giratoriu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe marginea părții carosabile. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.