Deszăpezire cu taburi în Ilfov VIDEO

Către toate zonele afectate au plecat joi seara provizii si combustibil de la rezerva de Stat. În Ilfov, pe şoseaua ce leagă Afumaţi de Pantelimon, militarii cu taburi au venit să îi scoată pe oameni din nămeţii înalţi cât casa.

RomaniaTV.net
27 ian. 2012, 08:48
Deszăpezire cu taburi în Ilfov VIDEO

Armata a intervenit joi seara cu trei taburi, pentru a scoate din zăpadă tirurile blocate pe şoseaua ce leagă localitatea Afumaţi de oraşul Pantelimon.

„Avem misiunea de a elibera centura Bucurestiului, de tirurile care nu pot să trverseze podul. Sunt aproximativ o sută de tiruri, până la autostradă”, a declarat aseară pentru Romania TV colonelul Popa, de la Regimentul 30 Gardă.

„N-aveţi linişte până când nu vă asiguraţi că fiecare om care e în pericol acum va fi in siguranţă. Daca nu, vă invit să vă căutaţi de muncă în altă parte!”. Asta le-a transmis aseară premierul Emil Boc autorităţilor. De asemenea, primul-ministru a dispus să se scoată din rezervele de stat apă minerală, apă plată şi conserve, pentru a veni în sprijinul celor care se află blocaţi în trafic, sau în adăposturi.

Proviziile au plecat de la sediul Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Bucureşti către centrele din Giurgiu, Argeş, Ilfov şi Călăraşi.