Deszăpezire preferenţială la Focşani. Au curăţat drumul doar până în poarta lui Nazare VIDEO

Au curăţat drumul doar până în poarta tatălui ministrului propus pentru Ministerul Finanţelor. Se întâmplă la Focşani, unde autorităţile au curăţat o stradă doar până în poarta casei în care locuieşte tatăl noului ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare. Vecinii spun că muncitorii şi utilajele au făcut cale întoarsă imediat ce au terminat de deszăpezit în faţa casei lui.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 11:19
Deszăpezire preferenţială la Focşani. Au curăţat drumul doar până în poarta lui Nazare VIDEO

De la bucuria că oraşul lor va da un ministru, acum oamenii sunt revoltaţi. Vecinii tatălui noului ministru al Transporturilor spun că utilajele au făcut cale întoarsă, deşi ar mai fi avut de deszăpezit 50 m până în zona unde sunt casele şi garajele lor.

Oamenii erau cu lopeţi, maşini. Nu ştiu, o fi unul pe care l-au ales acum. Ministrul Trasporturilor, domnul Nazare, vecinul nostru. Eu zic că de-aia. Aici stau proştii, bogaţii pe partea aia„, a declarat un vecin nemulţumit la România TV.

Vecinii sunt revoltaţi şi au început să dea singuri zăpada de pe stradă.

În căutarea unui răspuns de la autorităţi în legătură cu deszăpezirile din Focşani, reporterii România TV au fost îndrumaţi, ca în nuvelele lui Caragiale, de la primărie la direcţia de dezvoltare, de la direcţia de dezvoltare la primărie, ca până la urmă să afle că autorităţile nu comentează.