Detalii-bombă din dosarul beizadelei drogate! Tatăl i-a ordonat să se urce la volan deşi i-a spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine! VIDEO

Deşi Vlad Pascu i-ar fi spus tatălui său că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine, Mihai Pascu i-ar fi ordonat să se urce în maşină şi să vină la Techirghiol să-l ia de acolo. Nu peste mult timp, tânărul s-a urcat la volan şi a provocat moartea a două persoane!

20 sept. 2023, 11:32
Detalii-bombă din dosarul beizadelei drogate! Tatăl i-a ordonat să se urce la volan deşi i-a spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine! VIDEO
Detalii-bombă din dosarul beizadelei drogate! Tatăl i-a ordonat să se urce la volan deşi i-a spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine!

Detalii-bombă din dosarul beizadelei drogate! Surse de la Poliţia Constanţa, mai precis din anturajul poliţiştilor care l-au oprit prima dată în trafic pe Vlad Pascu, susţin că tânărul avusese o conversaţie cu tatăl lui, căruia i-ar fi spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine! În plus, nu poate să meargă cu maşina şi riscă să rămână fără permis. Mihai Pascu i-a transmis fiului său să nu-şi facă griji, deoarece nu-l va opri nimeni, iar dacă-l va opri nu-i va lua permisul, ba chiar îi vor cere scuze pentru asta, anunţă România TV.

Citeşte şi: Iubita lui Vlad Pascu, declarații șocante despre petrecerile cu substanțe interzise din casa beizadelei drogate: „Când era drogat, Vlad se urca pe acoperiş şi plângea”

Vlad Pascu s-a urcat la volan, s-a întors la Vama Veche, a petrecut, a consumat substanşe interzise, apoi a intrat într-un grup de tineri, doi dintre aceştia pierzându-şi viaţa! În acest moment, Poliţia din Medgidia anchetează persoanele cu care Vlad Pascu s-ar fi drogat. Potrivit unor surse ar fi vorba despre copii unor oameni bogaţi din capitală şi de nepotul unui politican din Constanţa.

Citeşte şi: Tupeul incredibil al mamei beizadelei drogate! Cum a încercat să îi șantajeze pe martori. ”M-a amenințat că, dacă nu vorbesc urgent cu ea, va da presei înregistrări cu mine!”

În aceste condiţii este de urmărit dacă procurorii vor decide punerea sub acuzaţie a lui Mihai Pascu, deoarece acesta ar fi ştiut cel puţin faptul că fiul său este băut!