Iubita lui Vlad Pascu, declarații șocante despre petrecerile cu substanțe interzise din casa beizadelei drogate: „Când era drogat, Vlad se urca pe acoperiş şi plângea”

Cazul lui Vlad Pascu și a rețelei de consumatori și traficanți de droguri este departe de final. Cu fiecare zi care trece ies la iveală noi detalii despre viața pe care aceștia o duceau înainte de tragicul accident din stațiunea 2 Mai. Iubita beizadelei drogate a făcut o serie de declarații șocante despre comportamentul tânărului de 1 ani și despre cum se desfășurau lucrurile atunci când erau consumate substanțe interzise la petrecerile date de acesta.

15 sept. 2023, 20:13
Iubita lui Vlad Pascu, declarații șocante despre petrecerile cu substanțe interzise din casa beizadelei drogate: „Când era drogat, Vlad se urca pe acoperiş şi plângea”
Iubita lui Vlad Pascu, declarații șocante despre petrecerile cu substanțe interzise din casa beizadelei drogate: „Când era drogat, Vlad se urca pe acoperiş şi plângea”

Accidentul provocat de Vlad Pascu aduce în lumina reflectoarelor o întreagă rețea de trafic de droguri și de consumatori, care își pun viața în pericol cu fiecare doză consumată. În vizorul procurorilor au ajuns nenumărate persoane implicate într-un fel sau altul în traficul de droguri. Chiar și mama lui Vlad Pascu este acum în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată de obstrucționarea justiției. Aceasta ar fi încercat să o șantajeze pe Rebeca Lăzărescu, iubita beizadelei drogate, astfel încât aceasta să nu „dea din casă” detalii care să îl pună într-o lumină și mai proastă pe fiul ei.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ! Mama lui Vlad Pascu rămâne în spatele gratiilor pentru cel puțin 30 de zile. Beizadeaua drogată cercetată și pentru trafic de droguri

Rebeca Lăzărescu a făcut o serie de declarații șocante în fața procurorilor DIICOT. Aceasta a povestit în detaliu cum se desfășurau lucrurile atunci când la petrecerile lui Vlad Pascu se consumau substanțe interzise. Frecvența cu care se întâmpla acest lucru este una năucitoare, iar substanțele propriu-zise la care aceștia apelau pentru câteva clipe de „extaz” fac parte din categoriile cele mai riscante.

„În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricţiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Rareş Ion, Tudor zis ‘Maru’ şi mai mulţi băieţi şi fete ale căror nume nu mi le amintesc. Ştiu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu, într-o casă, pe str. Tipografilor, nr. 29, unde până la un punct, Vlad a locuit cu tatăl lui şi soţia acestuia, precum şi cu sora lui vitregă, iar din primăvara acestui an tatăl lui a început să se mute treptat de acasă şi să îl lase să stea singur.

Din ce ştiu, partajul între părinţii lui a fost făcut în primăvara acestui an, iar mama lui Vlad i-a cedat dreptul ei de proprietate unei jumătăţi din casa din Tipografilor lui Vlad. Acest lucru îl cunosc de la Vlad. Începând cu luna martie 2023, cam de când a rămas Vlad singur în casă, ne-am întâlnit de mai multe ori la el acasă, pe str. Tipografilor, şi am participat la petreceri, unde se consumau şi droguri pe care le aducea Vlad.

Referitor la videoclipul în care apar împreună cu Vlad Pascu spunând ‘Noi nu suntem toxicomani, ci oxicomani’, arăt că acesta a fost filmat în noaptea de 13 – 14 aprilie 2023, în adresa din Bucureşti, str. Tipografilor, nr. 29, la o petrecere organizată de Pascu, la care am participat eu, Tudor zis „Maru”, Rareş Ion, o fată pe care nu o cunoşteam şi doi băieţi pe care îi ştiam vag. În acele împrejurări, Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă şi o pastilă de metamfetamină.

Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu ştiu cam câte pastile, dar toţi am prizat de acolo. De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa şi ni le punea la dispoziţie să le prizăm. De asemenea, a luat mai multe capsule din nişte vitamine, le-a golit conţinutul, în ele a pus oxicodonă pisată amestecată cu pulbere de metamfetamină cristal şi încă ceva, dar nu ştiu ce, apoi mi-a oferit o astfel de capsulă şi a luat şi el una.

Vlad considera aceste capsule formate din amestec drept ceva special şi de aceea mi-a oferit numai mie şi a luat şi el, fără să mai dea şi altora. După ce ne-am drogat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul în zona Tipografilor şi ne-am urcat cu maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane. Cu această ocazie, m-am julit foarte tare la genunchi, aşa încât, când a trebuit să merg de Paşte la bunicii mei, la Urziceni, nu am putut urca cele patru etaje de la bloc. În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia şi nu am mai consumat deloc oxicodonă. Arăt că, atunci când era drogat, Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiş şi plângea (când lua oxicodonă)”, spune fata.

Citește și: Vlad Pascu, urmărit penal pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul de droguri