Detalii BOMBĂ în DOSARUL CARACAL. Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghiţit în PUŞCĂRIE

Gheorghe Dincă şochează din nou după ce şi-a schimbat declaraţiile despre moartea Luizei Melencu. Cel supranumit "Monstrul din Caracal" a înghiţit biletul pe care scria numerele de telefon ale complicilor

10 ian. 2020, 20:17
Detalii BOMBĂ în DOSARUL CARACAL. Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghiţit în PUŞCĂRIE

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a dezvăluit că Gheorghe Dincă a înghițit un bilețel pe care erau trecute numele și numerele de telefon ale complicilor și șefilor săi.

„Vă spun o chestie absolut siderantă. Dincă a mărturisit că cel mai important lucru care ar fi putut să arunce în aer dosarul și pe el se afla pe un bilețel cu niște numere de telefon și niște note care arătau complicii lui și șefii lui. Biletul l-a găsit după trei luni de zile în cămășile predate de către poliție pentru a le îmbrăca el. Deci vă dați seama că el în trei luni nu a fost percheziționat și poliția i-a dat cămășile cu bilețelele secrete de care și el uitase? A spus că a dus o spaimă îngrozitoare, dar a reușit să-l înghită la toaletă, că a fost greu pentru că era pe un carton scris”, a spus Tonel Pop.

Gheorghe Dincă a ţinut-o o lună în buncăr pe Luiza Melencu. Mărturia completă a Monstrului din Caracal

Tonel Pop a mai precizat că sunt multe acte, unele din ele depuse chiar de el, care nu au fost atașate Dosarului Caracal.

„Sunt foarte multe acte, unele pe care chiar eu le-am depus, sunt ordonanțe prin care trebuiau să-mi răspundă, sunt și alte acte care știu că există și nu sunt atașate la dosar. Nu ne sunt prezentate. Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile”,a precizat Tonel Pop.