Detalii BOMBĂ în DOSARUL CARACAL. Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghiţit în PUŞCĂRIE

Publicat: Vineri, 10 Ianuarie 2020 22:17 // Actualizat: Vineri, 10 Ianuarie 2020 23:24 // Sursa: romaniatv.net

Gheorghe Dincă şochează din nou după ce şi-a schimbat declaraţiile despre moartea Luizei Melencu. Cel supranumit "Monstrul din Caracal" a înghiţit biletul pe care scria numerele de telefon ale complicilor

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a dezvăluit că Gheorghe Dincă a înghițit un bilețel pe care erau trecute numele și numerele de telefon ale complicilor și șefilor săi.

"Vă spun o chestie absolut siderantă. Dincă a mărturisit că cel mai important lucru care ar fi putut să arunce în aer dosarul și pe el se afla pe un bilețel cu niște numere de telefon și niște note care arătau complicii lui și șefii lui. Biletul l-a găsit după trei luni de zile în cămășile predate de către poliție pentru a le îmbrăca el. Deci vă dați seama că el în trei luni nu a fost percheziționat și poliția i-a dat cămășile cu bilețelele secrete de care și el uitase? A spus că a dus o spaimă îngrozitoare, dar a reușit să-l înghită la toaletă, că a fost greu pentru că era pe un carton scris", a spus Tonel Pop.

Gheorghe Dincă a ţinut-o o lună în buncăr pe Luiza Melencu. Mărturia completă a Monstrului din Caracal

Tonel Pop a mai precizat că sunt multe acte, unele din ele depuse chiar de el, care nu au fost atașate Dosarului Caracal.

"Sunt foarte multe acte, unele pe care chiar eu le-am depus, sunt ordonanțe prin care trebuiau să-mi răspundă, sunt și alte acte care știu că există și nu sunt atașate la dosar. Nu ne sunt prezentate. Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile",a precizat Tonel Pop.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bilet complici dosarul Caracal Gheorghe Dinca numere de telefon tonel pop
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 ian 18:03
Răspunde | Votează email 0 email
Elena Radu
TOT ce spune Dica, sunt miciuni. Face acest lucru pentru a se indeparta de adevar in scopul de asi proteja familia si pentru a nu le taia sursa de finantare din partea interlopilor care se ocupa de trafic de persoane, iar referitor la probele din butoi, acestea sunt plantate de persoane intresate in aceasta cauza. Tot ce s-a gasit dinti , placa dentara, agrafe,etc.... sunt luate din cimitir, si apartin diferitelor persoane decedate. Nu degeaba Dinca se tot spune ca el ajuta prin cimitir la diferite munci. Toaa aceasta idee a fost de mult gandita de acest hot, numai cu gandul la bani, nu la CRIMA.. De aceea el tot inventeaza tot felul de povesti, ca a fost sechestrat, s.a. Iar procurorii si judecatorii. , TOTI, sau aproape toti exceptand cei in varsta( care au termnat facutatea inainte de 90) sunt neprofesionisti, oameni care au facut facultate la fara frecvanta , dupa revolutie, care au platit si au trecut pe acolo numai pentru asi lua diploma, asta rezulta din intrebarike puse de ei (puierile) dupa comportanentul lor in timpul audierilo, care lasa mult de dorit si care nu se incadreaza cu comportamentul unui adevarat profesionist.Justitia , din pacate ,in RO este plina de asemea specimene. DECI pentru o justite cu oaneni profesionisti , trebuiesc reexaminatit titi cei care au terminat facultatea dupa 89, altfel, inca 40- 50 ani, ne vom scalda intr-o justitie de calitate zerooooooo.
11 ian 13:12
Răspunde | Votează email 0 email
serj
Mai crede cineva pe satanistul asta?
11 ian 10:48
Răspunde | Votează email 0 email
dadadaadadada
Daca sunt foi goale uscate recuperate din "Casa groazei" ele se pot introduce in aparate din afara tarii pentru a detecta urma unui pix,creion pe care l-a folosit si asa recuperati date
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H