Gheorghe Dincă a ţinut-o o lună în buncăr pe Luiza Melencu. Mărturia completă a Monstrului din Caracal

Gheorghe Dincă a fost monitorizat non-stop în perioada petrecută după gratii, iar confesiunea făcută colegului de celulă a scos la iveală dezvăluiri cutremurătoare, care se află, de altfel, şi în dosarul trimis în instanţă.

10 ian. 2020, 14:44
Gheorghe Dincă a ţinut-o o lună în buncăr pe Luiza Melencu. Mărturia completă a Monstrului din Caracal

Gheorghe Dincă a fost dus din nou, vineri, la DIICOT, unde a stat mai bine de cinci ore. La ieșire, Monstrul din Caracal a făcut un semn revoltător către camerele de luat vederi, putând fii interpretat și ca mesaj pentru cineva: a ridicat degetul mare de la mâna dreaptă, deși era încătușat, spunând că totul este bine.

Între timp, apar date-bombă din dosarul trimis în instanţă. Conform România TV, Gheorghe Dincă a fost monitorizat non-stop, iar din discuţiile cu colegul de celulă au ieşit la iveală dezvăluiri uluitoare. Astfel, Gheorghe Dincă i-ar fi spus colegului de celulă că a ţinut-o pe Luiza Melencu în buncărul de sub garaj timp de o lună, chiar şi atunci câns soţia sa se afla în casă!

Numele complicilor lui Dincă apar în Registrul de la Evidenţa Populaţiei. Răsturnare de situaţie, cum a reacţionat monstrul din Caracal

Dezvăluirea vine în aceeaşi zi în care rechizitoriul în „Dosarul Caracal” a fost finalizat de procurorii DIICOT şi urmează ca principalul suspect în acest caz, Gheorghe Dincă, să fie trimis în judecată pentru uciderea celor două tinere. Rechizitoriul va fi trimis pentru confirmare la Procurorul General al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie, Bogdan Licu. Dosarul va fi trimis apoi în instanţă, la Tribunalul Olt, unde va avea loc procesul lui Gheorghe Dincă.