Detalii cutremurătoare despre moartea fiicei afaceristului din Cluj. Cum a fost găsită fata

Fiica cunoscutului om de afaceri clujean Radu Mureșan, patronul unei firme de pază și protecție, a fost găsită moartă în propriul apartament cu câteva zile înainte de Crăciun. Descoperirea a fost făcut chiar de mama fetei. Venise la locuinţa acesteia după ce nu mai reuşea să dea de ea, scrie presa locală. 

RomaniaTV.net
25 dec. 2019, 07:50
Detalii cutremurătoare despre moartea fiicei afaceristului din Cluj. Cum a fost găsită fata

Tânăra de 26 de ani era decedată, întinsă pe pat, scrie ziarulclujean.ro. Conform sursei citate, fata era moartă de multă vreme, fiind în stare de putrefacţie.

„Era moartă de un timp bun. Corpul ei era în stare avansată de putrefacție. Din cauza timpului lung în care a stat cadavrul în apartament a început să se usuce, era mumificată. Nu e o scenă pe care o vezi foarte des și nu e ușor să faci cercetări într-un mediu atât de ostil. Fata era cunoscută, băga de toate. Din câte am înțeles situația le era scăpată de sub control inclusiv părinților care au încercat să o ajute”, a declarat o sursă din rândul anchetatorilor pentru sursa citată.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost dus la IML în vederea efectuării necropsiei. La prima vedere, cadavrul nu prezenta urme de violenţă.

Potrivit IPJ Cluj, nu există suspiciuni în cazul decesului, în acest caz fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.