DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul bătrânilor MUTILAŢI din Buzău: „E groaznic. I-a bătut cu pumnii în cap”

Bătrânii mutilaţi în propria casă, în Buzău, de un hoţ care le-a furat pensia sunt în stare gravă. Din cauza loviturilor puternice, oamenii nu pot vorbi, iar vederea le-a fost serios afectată, informează România TV. De la spital, fiica lor a povestit momentele de groază prin care au trecut cei doi bătrâni.

21 feb. 2015, 17:03
DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul bătrânilor MUTILAŢI din Buzău: „E groaznic. I-a bătut cu pumnii în cap”

Duc în spate peste 80 de ani de viaţă, iar acum zac desfiguraţi pe paturi de spital. Stau unul lângă altul, dar de două zile nu se văd şi nu îşi pot vorbi din cauza loviturilor crunte pe care le-au primit când au fost atacaţi în propria casă de un hoţ de pensii.

Mama a ieşit pe geam, a fugit în picioarele goale la vecini. A fost, au spus un bărbat înalt, tănăr şi cu forţă mare„, a povestit Elisabeta Târcâci, fiica victimelor.

Fiica bătrânilor nu s-a dezlipit de lângă paturile lor de când s-a întâmplat nenorocirea.

E ceva groaznic. Eu când l-am văzut pe tata am zis că nu se poate aşa ceva„, a spus femeia.

Căzut la pământ, hoţul l-a lovit cu toată forţa, deşi, bietul om nu avea putere să riposteze în niciun fel.

I-a bătut în cap cu pumnii, pe tata l-a bătut cu bastonul. Tata a fost trântit cu faţa în jos. Norocul lor a fost că nu i-a omorât pentru că au găsit pensia. Doar o luaseră„, a spus Elisabeta Târcâci.

Banii erau ascunşi sub perna femeii. 1.200 de lei, pensiile celor doi bătrâni. La vederea lor, agresorul şi-a lăsat victimele pline de sânge şi a rupt-o la fugă. Poliţiştii îl caută acum pe hoţ în tot judeţul Buzău.

Citeşte şi BĂTRÂNI BĂTUŢI cu bestialitate, în propria casă de un bărbat mascat care le-a furat pensiile VIDEO