Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul boxerului român omorât în Tenerife. Apropiaţii promit RĂZBUNARE

Ancuța Cârcu, cunoscută sub numele de "Sexy Peremista", era o apropiată a lui Robert Dănceanu, fostul boxer care a fost ucis weekend-ul trecut în Tenerife, în urma unei bătăi dintr-un club. Ea promite că va face tot posibilul pentru a-l răzbuna pe Dănceanu.

01 aug. 2014, 06:54
Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul boxerului român omorât în Tenerife. Apropiaţii promit RĂZBUNARE

Apropiaţii lui Robert Dănceanu au postat o sumedenie de mesaje pe pagina de Facebook a acestuia, în care își exprimă durerea pentru pierderea prietenului lor. Între aceştia s-a numărat şi Ancuţa Cârcu, cunoscută şi sub numele de „Sexy Peremista”, care a colaborat cu Dănceanu, cei doi rămânând prieteni.

Moises Ruibal, marele campion mondial ni te-a luat de lângă noi. Ai fost şi vei rămâne o amintire de neegalat. Ai lucrat pentru noi atâţia ani fără că eu sau familia mea să avem ce să-ţi reproşăm. Educaţia şi bunul simt pe care l-ai avut, te-a făcut campion. Ai fost campionul româniei în 1990-1992. Inima îmi crapă de durere şi cuvintele nu îşi au rostul.

O să plăteşti Moises Ruibal, (marele campion mondial), puşcăria de azi şi dreptatea lui Dumnezeu de sus. Dumnezeu să te odihnească în pace, Robert Dănceanu, drag şi scump prieten. O zi în care vreau să mor, anume să nu mă răzbun. Să fi liniştit că noi vom face exact ce făceai tu pentru noi„, a scris Ancuţa Cârcu într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi MOISES RUIBAL, cel care l-a omorât cu un pumn pe ROBERT DĂNCEANU, s-a bătut în Local Kombat VIDEO

Într-o altă postare, Ancuţa Cârcu a trecut în revistă cariera lui Robert Dănceanu: „Categoria + 91, super grei. Brăila vice-campion. Grecia locul 3 juniori. Campion European de juniori. Locul 3 Centură de Aur Bucureşti. A boxat pentru clubul Freedom Star Constanţa. Fratele meu a primit mii de pumni în cei 10 ani de antrenament, concurs. Moises Ruibal, care face legea în Tenerife avea pumn american, singură lovitură fiind şi ultima. Moises Ruibal, nu ai respectat lupta şi eu nu am de gând să respect nimic. Robert tot ce trebuie făcut, facem„.

Robert Dănceanu, român care lucra pentru o firmă de pază din Tenerife, a fost ucis cu o lovitură de pumn weekend-ul trecut, într-un club din Tenerife, de luptătorul spaniol de MMA, Moises Ruibal.

Citeşte şi Oficial MAE, despre cazul boxerului român ucis în Tenerife: „Au fost efectuate mai multe arestări”

Într-o altă postare, Ancuţa Cârcu a precizat: „Precizez ca Robert Danceanu, a lucrat pentru familia mea pana in ultimul moment. Precizez ca ultimele 5 luni le-a petrecut cu mine, 12 ore pe zi, zi de zi.

Precizez ca Robert avea o inteligenta nativa aparte si eu asa ceva nu mai pot aduce inapoi … daca as putea as renunta la viata mea pentru el, fara sa ma gandesc o secunda. Robert, dupa ce si-a terminat programul, a plecat la cumnatul sau. Cumnatul sau, Florin era in pericol si Robert a intervenit pentru al salva si asa a intrat in conflict cu Moises Ruibal care i-a lovit pe mai multi. Robert am devenit niste monstrii si lucrurile nu vor ramane asa. Trupul lui Robert va fi dus in Romania, unde va fi inmormantat.

Familia Carcu se ocupa de toate cheltuielile si de ultimele lui dorinte. In cei 10 ani pt noi, tu Robert, ai devenit o lume intreaga„.