Detalii de ultimă oră despre procesul dintre copiii lui Adrian Păunescu. Ce se întâmplă cu averea uriaşă a regretatului poet

Adrian Păunescu a lăsat în urma sa o avere de aproape patru milioane de euro, care ar urma să fie împărţită până la finalul acestui an, după cum susţine Andrrea Păunescu, fiica "nelegitimă" a regretatului poet.

06 iun. 2023, 16:33
Detalii de ultimă oră despre procesul dintre copiii lui Adrian Păunescu. Ce se întâmplă cu averea uriaşă a regretatului poet
Detalii de ultimă oră despre procesul dintre copiii lui Adrian Păunescu. Ce se întâmplă cu averea uriaşă a regretatului poet

Detalii de ultimă oră despre procesul dintre copiii lui Adrian Păunescu. Cei trei copii pe care i-a avut poetul, Andrei, Ana-Maria și Andreea, nu s-au înțeles cum să împărată averea, mai ales după ce Andreea a demonstrat că este fiica de sânge a regretatului poet dintr-o relație amoroasă pe care acesta a avut-o în trecut.

Citeşte şi: Războiul pe averea lui Adrian Păunescu continuă. Fiica nelegitimă a poetului se destăinuie: „Fraţii mei nu vor să rezolvăm problema. Nu doresc nimănui ce mi se întâmplă mie”

„Procesul cu frații mei este în continuare pe rol, nu s-a terminat încă. Următorul termen este pe data de 26 iunie unde se vor audia mai mulți martori din acest dosar. Sper și cred ca până la finalul acestui an să se încheie procesul. Ne judecăm de aproape 13 ani pentru moștenirea lăsată de tatăl meu. Nici nu mai știu câți bani am pierdut pe la avocați, în toți acești ani. Nu mai contează, nu vreau să mă mai uit în urmă. Ce a fost, a fost și gata! S-a dus!”, a spus Andreea Păunescu pentru Click!.

„Este normal să nu mă las. Este dreptul meu să primesc o parte din moștenirea lăsată de el. Adrian Păunescu este tatăl meu și am acest drept. Este indiscutabilă această situație. În ultima perioadă, frații mei se prezintă la procese, vin și ei și eu, nu doar avocații noștri să ne reprezinte la proces. Își dau tot interesul. Nu știu care este motivul de vin, în ultima perioadă, puteți să îi întrebați chiar pe ei”, a mai spus Andreea Păunescu.

„Doamne Ajută să fie așa. Atât am avut de zis. Mulțumesc”, a fost replica lui Andrei Păunescu.

Citeşte şi: Detaliul necunoscut despre Adrian Păunescu. Andrei Păunescu: „În lumea literară organizată se bea şi se bârfea prea mult. Tata a vrut să fie un lup singuratic”

Adrian Păunescu a murit pe 5 noiembrie 2010, iar după trei zile Andreea (pe atunci Bîrlea) a susţinut că este fiica poetului. După doi ani, Judecătoria Sectorului 1 i-au dat dreptate, motiv pentru care aceasta a deschis un proces în care a cerut partea ei de moștenire. De atunci, relaţiile dintre ea şi ceilalţi doi fraţi ai ei sunt destul de reci.