Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel: „Toate se adună de la o vârstă”

Temperaturile caniculare îi dau mari bătăi de cap maestrului Alexandru Arşinel, motiv pentru care acesta a decis să-şi petreacă vara la Sinaia. Totuşi, până la sfârşitul verii, intenţionează să facă o vizită importantă, pe care nu-şi găseşte liniştea dacă nu o face.

03 aug. 2021, 13:17
Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel: „Toate se adună de la o vârstă”

Starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel nu a fost chiar optimă în ultimii ani. La 82 de ani, actorul a fost pus la grea încercare după ce a fost ifnectat cu SARS COV 2. Starea de sănătate a marelui actor este destul de fragilă şi din acest motiv a trebuit să meargă în fiecare săptămână la spital pentru mai multe controale amănunțite.

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel

Maestrul spune, însă, că urmează cu sfinţenie tratamentul prescris de medici pentru ca starea lui de sănătate să nu se agraveze.

Trebuie să mă descurc aşa cum se descurcă toată lumea. Eu acum sunt într-o zonă mai aerisită, nu trebuie să mă plâng, spre deosebire de fraţii mei, de prietenii mei de la Bucureşti care aşteaptă să aibă o fereastră să fugă într-o zonă de munte.

Citeşte şi Momente grele pentru Alexandru Arșinel: „Suferă de o tristeţe cumplită”. Mărturisiri sfâșietoare

Cu sănătatea mă descurc, văd că mă lasă în pace. Urmez indicaţiile doctorilor legate de pandemie, de transplantul de rinichi, de tensiune. Toate se adună de la o vârstă, iar la 82 de ani trebuie să fiu şii eu mai atent.

La Sinaia stau toată vara. Sunt în concediu acum. Încerc să dau o fugă până în satul meu natal, la Dolhasca, că aş vrea să aprind o lumânare la mormântul părinţilor. Mi-e dor să merg la mormântul lor. N-am mai fost de un an şi ceva. Altădată mă duceam an de an. Mai ales când trăia Stela, aveam multe deplasări în ţară şi în Bucovina. Şi când treceam pe acolo, urcam în deal, unde sunt îngropaţi mama, tata şi fratele meu Petrică„, a spus Alexandru Arşinel la Antena Stars.

Citeste si Cum arată Alexandru Arşinel după Covid. A fost fotografiat în scaun cu rotile

Alexandru Arşinel, dezvăluiri în premieră despre experienţa COVID: „Vaccinul mi-a salvat viaţa”

Trei săptămâni a petrecut în spital maestrul Alexandru Arşinel după ce s-a infectat cu coronavirus. Asta în pofida faptului că se vaccinase cu ambele doze.

La mijlocul lunii aprilie 2021, Arşinel şi soţia lui s-au internat în spital cu diagnosticul infecţie cu coronavirus. După o săptămână, ambii au fost externaţi, însă, la foarte scurt timp, actorul a început să aibă simptome care au impus reinternarea. Medicii l-au ținut sub observație până pe 10 mai. După ce a fost externat, Alexandru Arșinel a vorbit despre perioada neplăcută prin care a trecut. Actorul este convins că vaccinul anti-COVID i-a salvat viața.

Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut nişte simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat şi la test am ieşit pozitiv. Şi, uite aşa, s-a aflat că am coronavirus, şi eu, şi soţia mea, şi, prin sprijinul dat de Matei Bals, am fost colectat, cum s-ar spune,  din casă, împreună cu soţia şi dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenţi în frunte cu doctorul Marinescu şi d-nul doctor Streinu, d-na doctor Marinescu şi d-na doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant”, a povestit Alexandru Arşinel în emisiunea Exclusiv VIP.