Momente grele pentru Alexandru Arșinel: „Suferă de o tristeţe cumplită”. Mărturisiri sfâșietoare

Alexandru Arșinel trece prin niște momente extrem de dificile, din cauză că soția lui, care îi stă alături de peste 50 de ani, a paralizat în urma unui accident stupid.

12 iun. 2021, 09:39

Alexandru Arșinel trece prin momente îngrozitoare, deoarece soția sa, marea dragoste a actorului, care îi stă alături de peste 50 de ani, a paralizat în urma unui accident stupid.

Actorul, în vârstă de 82 de ani, care s-a vindecat recent de Covid, a făcut mărturisiri sfâșietoare despre starea de sănătate a soției sale, Marilena. Aceasta a rămas paralizată în urmă cu 4 ani, după ce s-a împiedicat pe scări și a căzut în cap.

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în cadrul unei emisiuni TV.

Alexandru Arșinel: „Doamne, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”

Alexandru Arșinel se roagă zilnic pentru cea pe care o numește „doamna inimii” lui. Cei doi soți s-au îmbolnăvit amândoi de  Covid-19, iar starea actorului a fost mai gravă decât cea a partenerei, cu toate acestea, împreună au reușit să treacă și peste acest obstacol.

“Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături…cu un lucru nu m-ai ajutat încă…ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi…las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a mărturisit actorul, conform Click.

Alexandru şi Marilena s-au cunoscut în urmă cu peste 50 de ani, la ştrand şi peste puțin timp s-au căsătorit. Pentru amândoi a fost dragoste la prima vedere și de atunci și-au stat alături la bine și la greu.