Detalii noi în dosarul atacului asupra afaceristului croat din Capitală

Probă crucială pentru prinderea atacatorul care a împuşcat un afacerist croat în Capitală. Anchetatorii au stabilit ADN-ul bărbatului care a produs atacul.

11 dec. 2013, 07:29
Detalii noi în dosarul atacului asupra afaceristului croat din Capitală

Atacatorul din Băneasa a tras cu o armă de tip Magpul AFG, folosită în războaiele balcanice. Anchetatorii români colaborează cu poliţiştii din Berlin, acolo unde este acum internată victima. Poliţiştii români au ADN-ul atacatorului şi îl caută acum în bazele de date internaţionale, potrivit România TV.

Citeşte şi S-a aflat cum arată PISTOLARUL din Băneasa. Vezi PORTRETUL ROBOT al bărbatului

Oamenii legii îl caută acum în bazele de date internaţionale. Expertiza balistică a stabilit şi arma folosită – un pistol de război. Zlatko Garaţ a ajuns unul dintre cei mai de succes afacerişti din România. El are afaceri care însumează anual o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de euro. Croatul este căsătorit cu o româncă şi are doi copii. Familia şi-a construit şi o casă de vis, la Mogoşoaia, estimată la peste un milion de euro. El a fost împuşcat de mai multe ori, iar două gloanţe l-au nimerit în spate, fiind trimis iniţial la Spitalul Floreasca, apoi s-a internat la o clinică privată din Berlin.

Cel care l-a împuşcat nu a fost încă identificat de poliţişti, însă mai mulţi martori au dat declaraţii pentru a-i ajuta pe anchetatori să facă portretul robot al atacatorului. Tot mai multe informaţii duc către un asasin din Serbia, având în vedere că muniţia provine din acestă ţară.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI incredibile despre afaceristul croat împuşcat în Băneasa VIDEO