S-a aflat cum arată PISTOLARUL din Băneasa. Vezi PORTRETUL ROBOT al bărbatului

După mai multe zile de audieri, poliţia a dat publicităţii portretul robot al atacatorului care l-a împuşcat pe omul de afaceri croat la sfârşitul săptămânii trecute. Oamenii legii îi roagă pe cei care pot oferi informaţii despre această persoană să sune la poliţie.

RomaniaTV.net
28 nov. 2013, 12:13
S-a aflat cum arată PISTOLARUL din Băneasa. Vezi PORTRETUL ROBOT al bărbatului

Poliţiştii au finalizat portretul robot al bărbatului care săptămâna trecută a împuşcat un om de afaceri croat în faţa unei clădiri de birouri de pe Bulevardul Aerogării, din zona Băneasa.

După ce s-au pus cap la cap declaraţiile martorilor, anchetatorii au aflat că bărbatul, care este cel mai probabil originar din fosta Iugoslavie, are aproximativ 1,75 m înălţime, ten măsliniu şi păr uşor grizonat. Martorii şi victima au stat de vorbă cu cel care realizează portretul robot, au fost puşi să deseneze semnalmentele şi detaliile pe care şi le amintesc despre atacator.

„Persoana suspectată de comiterea agresiunii este un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 – 40 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1.75 – 1.80 m, ten închis (măsliniu). La data săvârşirii faptei era îmbrăcat cu geacă şi pantaloni de culoare neagră”, arată joi Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

VEZI CUM SE FACE UN PORTRET ROBOT

Bărbatul care a fost împuşcat vineri seară, când ieşea de la firma unde lucrează, de pe Bulevardul Aerogării, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost operat, el având plăgi împuşcate la nivelul coapsei drepte, în abdomen şi torace, relatează Mediafax.

Ulterior, familia a optat să fie tratat la o clinică privată din Germania, el având această posibilitate prin asigurarea de sănătate de care beneficiază.

CITEŞTE ŞI: Pe urmele infractorilor. Povestea celui care face portretele robot ale celor mai temuţi criminali