Detalii halucinante ies la iveală în cazul scandalului dintre o judecătoare şi iubitul interlop

Interlopul care şi-a atacat fosta iubită cu sabia şi i-a incendiat maşina a fost arestat preventiv. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că a fost provocat să atace îtnrucât femeia, judecătoare stagiară în oraşul Cărbuneşti, l-ar fi lovit într-un club cu un peşte crud peste faţă.

01 sept. 2015, 08:56
Detalii halucinante ies la iveală în cazul scandalului dintre o judecătoare şi iubitul interlop

Reglare de conturi, la Târgu Jiu. Scandalul a pornit de la o tânără, viitor magistrat, pe care cei doi tineri şi-o disputau. Unul dintre ei, disperat după ce iubita l-a părăsit pentru un prieten de-al lui, a ales să se răzbune: i-a distrus maşina fostei iubite şi a incendiat poarta şi gardul rivalului în dragoste.

Bărbatul a fost arestat preventiv după atac.

Potrivit România TV, în faţa anchetatorilor, Mădălin Cremeneanu a încercat să se apere. A povestit că a fost provocat de fosta iubită, judecătore stagiară la Judecătoria Cărbuneşti. Femeia l-ar fi umilit în faţa a zeci de clienţi aflaţi într-un club de noapte. Pentru că interlopului i se spunea BALENA, din cauza constituţiei lui masive, magistarata a recurs la un gest demn mai degrabă de un interlop. L-a lovit peste faţă cu un peşte crud introdus pe ascuns în local. În plus i-a aruncat o sacoşă de peşte în cap. Acesta a fost momentul în care interlopul a cedat nervos şi s-a răzbunat.

Nu a suportat umilinţa şi, într-o altercaţie, a tăiat-o cu sabia la o mână pe fosta iubită, apoi şi-a gândit scenariul unei răzbunări în care ţinte erau fosta iubită, judecătoare stagiară şi actualul ei prieten.

A mers prima dată acasă la fată şi i-a spart parbrizul de la maşină. Apoi s-a dus la iubitul actual al tinerei și i-a incendiat poarta, gardul și garajul.

Tânăra care a stârnit furia interlopului este judecătoare de câteva luni şi e fiica rectorului Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu.