Detalii HALUCINANTE ies la iveală în cazul sinucigaşului din Brăila, care şi-a spânzurat copilul

Detalii halucinante ies la iveală în cazul bărbatului în vârstă de 36 de ani care şi-a luat viaţa miercuri, la orele prânzului, împreună cu propriul copil, în vârstă de 4 ani. Bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care explica gestul său. Vă reamintim că brăileanul s-a spânzurat de grinda din sufragerie folosind două franghii. Părintele îşi ţinea copilul în braţe strângulându-l cu o funie, cealaltă fiind în jurul gâtului său.

12 mart. 2014, 17:51
Detalii HALUCINANTE ies la iveală în cazul sinucigaşului din Brăila, care şi-a spânzurat copilul

Un bărbat şi-a spânzurat fiul de 4 ani, apoi s-a sinucis. Cele două cadavre au fost găsite de un alt copil al individului.

Potrivit stirileprotv.ro, politiştii veniţi la faţa locului au găsit un bilet de adio prin care tatăl îşi motivează gestul cutremurător. Potrivit unor surse din ancheta, el ar fi fost păcălit de un virus informatic care îi forţeaza pe utilizatorii de net să vireze în anumite conturi diverse sume. Omul ar fi intrat pe mai multe site-uri pentru adulţi, care l-au inştiinţat ulterior că le datorează, spun anumite surse, între 35 şi 70.000 de lei. Tocmai de aceea a scris şi un bilet de adio, ca să lamurească lucrurile.

„A lasat un bilet. Ar fi intrat pe un site unde ar fi primit avertisment ca a luat amenda sau ceva de genul asta, nu stiu exact, si acesta ar fi motivul pentru care, spune el, ar fi recurs la acest gest. Nu spune nimic de copil, dar a lasat scris ca aceasta ar fi cauza”, a declarat Ionel Gheorghe, patronul firmei unde lucra barbatul.

Potrivit infobraila.ro, soţii Florentina şi Marcel Datcu aveau împreună un copil, alţi trei provenind din căsătorii anterioare. Gestul necugetat al bărbatului s-a produs la scurt timp dupa ce acesta şi-a luat copilul de la gradiniţă şi a ajuns acasă.

Din primele informaţii se pare că între cei doi soţi nu existau probleme care să-l fi făcut pe bărbat să recurgă la acest gest. Acasă trebuie să sosească şi fiica cea mare în vârstă de 16 ani, care învaţă la un liceu din municipiu Brăila.

Citeşte şi: Gest ÎNFIORĂTOR al unui tată. Şi-a ÎNJUNGHIAT fiul, iar apoi s-a SPÂNZURAT VIDEO