Gest ÎNFIORĂTOR al unui tată. Şi-a ÎNJUNGHIAT fiul, iar apoi s-a SPÂNZURAT VIDEO

Un bărbat din judeţul Braşov a recurs la un gest incredibil, după o ceartă cu fiul său. Acesta şi-a înjunghiat băiatul în vârstă de 14 ani, după care s-a spânzurat. Grav rănit a supravieţuit violentei agresiuni, însă tatăl său a murit.

28 feb. 2014, 06:40
Gest ÎNFIORĂTOR al unui tată. Şi-a ÎNJUNGHIAT fiul, iar apoi s-a SPÂNZURAT VIDEO

O adevărată tragedie s-a petrecut în localitatea Ormeniş, din judeţul Braşov. Un băiat în vârstă de 14 ani rămas singur cu tatăl său a fost înjunghiat de acesta, după o ceartă violentă care a avut loc între cei doi.

A izbucnit un conflict spontan între ei, iar tatăl şi-a injunghiat copilul, apoi s-a spânzurat„, a declarat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. Copilul a supravieţuit atacului, însă pentru bărbatul de 39 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Citeşte şi CRIMĂ ca în telenovele. Un tânăr îndrăgostit l-a ucis pe soţul amantei sale

În schimb, băiatul a fost dus la spital, după ce chiar el a chemat ambulanţa. „Sunt vreo cinci înţepături cu cuţitul, la membrele superioare, la un membru inferior şi în regiunea abdominală„, a declarat Marcel Albean, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Braşov.

Directoarea Colegiului Transilvania, din Braşov, unde învaţă copilul, a explicat contextul în care s-a petrecut agresiunea. „Era o familie dezorganizată, cu mama plecata în Italia. Dirigintele ne-a spus că tatăl este agresiv, şi-a ameninţat soţia că o va omorî, din cauza unei relaţii extraconjugale„. După ce va fi externat, copilul va ajunge în grija bunicilor.

Citeşte şi CRIMĂ din cauza băuturii. Un vasluian şi-a înjunghiat fratele mai mic VIDEO