Detalii halucinante: Valentina Pelinel plănuia de acum 3 ani să rămână însărcinată cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel planuia să rămână însarcinată încă înainte de divorţul lui Cristi Borcea de Mihaela.

RomaniaTV.net
10 ian. 2016, 21:54
Detalii halucinante: Valentina Pelinel plănuia de acum 3 ani să rămână însărcinată cu Cristi Borcea

Valentina mărturisea acum trei ani, într-un interviu, că e momentul să înceapă să lucreze la un copil. Asta, deşi căsnicia cu Boureanu începuse să scârţâie iar zvonurile conform cărora îşi înşela soţul cu Borcea, se auzeau tot mai des.

Vestea conform căreia Valentina Pelinel e însărcinată, a făcut-o pe fosta amantă, şi actuala soţie a lui Borcea, să turbeze de gelozie.

„Pentru mine, Valentina Pelinel este femeia care îmi atacă familia, şi mă simt hărţuita şi atacată si care vrea să îmi strice căsnicia”, s-a plâns Alina.

Alina a marturisit ca Borcea traia si cu Valentina cu mult timp inainte sa divorteze de Boureanu.

Citeşte şi Cristi Borcea a decis cu cine vrea să rămână. Milionarul a ales între Alina şi Pelinel

Valentina anunţa într-un interviu, acum trei ani, că plănuieste să rămană însărcinată. Tot atunci, zvonurile vuiau că mariajul cu Boureanu scârţâie.

„Se pare ca e evident ce a urmarit Valentina de mai mult timp. Spun ca Valentina urmareste sa-mi distruga casnicia”, s-a plâns Alina.

Acum, lucrurile sunt extrem de clare. In permisia de cinci zile pe care Cristi Borcea a avut-o in luna octombrie, ca sa-si boteze fetita, presa a scris ca trei le-a petrecut in familie, iar restul de doua i-ar fi fost rezervate Valentinei. Suficiente cat sa-i aduca lui Borcea vestea ca va fi pentru a 7-a oara tatic, iar Alinei sa-i ofere ocazia sa creada ca ar putea deveni fosta doamna Borcea.