Detalii incendiare ies la iveală despre secretele relaţiei dintre Lora şi fostul soţ FOTO

Lora si Dan Badea au divortat in aceasta toamna, dupa numai doi ani de mariaj. Initial, cei doi au ramas in relatii foarte bune si sustineau ca sunt cei mai buni prieteni, dar iata ca acum lucurile au luat o turnura total neasteptata.

14 dec. 2014, 09:07
Detalii incendiare ies la iveală despre secretele relaţiei dintre Lora şi fostul soţ FOTO

In vara lui 2012, Lora imbraca rochia de mireasa si credea ca va ramane pana la adanci batraneti alaturi de sotul sau, comediantul Dan Badea, scrie cancan.ro. Iata, insa, ca soarta avea altceva rezervat pentru ei asa ca, in aceasta toamna, au semnat actele de divort si au redevenit celibatari. Despartirea a fost una amiabila, fara pic de scandal, iar cei doi schiar sustineau ca au ramas in relatii extrem de bune. Vorbeau aproape zilnic la telefon si erau cei mai buni prieteni, dar iata ca acum lucrurile s-au schimbat radical.

Citeşte şi LORA, fără lenjerie intimă pe FACEBOOK? Fanii au reacţionat dur

„Lora si Dan mai vorbesc din cand in cand dar nu-si povestesc toate cele, nici n-ar fi ok asa. Nu se vor intalni de sarbatori, sa fim seriosi, nu sunt atat de buni prieteni. Fiecare va petrece alaturi de familia lui, asa cum este perfect normal. Dan si Lora nu mai formeaza un cuplu, nu mai sunt o familie, asa ca nu au de ce sa se intalneasca de sarbatori, ba chiar cred ca ar fi ciudat”, a declarat, o sursa apropiata celor doi.

Citeşte şi Lora, DECLARAŢII ULUITOARE la nici două luni de la divorţ. Dan Badea va avea un şoc când va vedea asta

Relatia dintre Lora si Dan Badea s-a deteriorat din cauza lipsei de timp a celor doi, ambii concentrandu-se pe cariera si punand pe locul al doilea viata personala. Tocmai de aceea, in prezent, Lora vrea sa-si dedice un timp doar ei si nici nu vrea sa auda de un alt barbat in viata ei, chiar daca au exista zvonuri ca s-ar iubi cu tour-managerul ei, un mai vechi prieten de cuplu. „Lora are nevoie de o perioada in care sa se imprieteneasca cu ea, in care sa se cunoasca mai bine si sa-si dea seama ce-si doreste cu adevarat. Nici nu vrea sa auda de un alt barbat in momentul asta”, a mai spus aceeasi sursa.