Detalii incredibile despre crima din Ploiești. Tânăra de 17 ani i-ar fi cerut bani iubitului de 40 de ani pentru a nu-i spune soției despre idila lor

O tânără de 17 ani dată dispărută a fost găsită fără suflare în fosta baie publică din Ploieşti. Criminalul este un bărbat de 40 de ani, căsătorit, cu care fata avea o relaţie.

09 apr. 2021, 08:59
Detalii incredibile despre crima din Ploiești. Tânăra de 17 ani i-ar fi cerut bani iubitului de 40 de ani pentru a nu-i spune soției despre idila lor

O tânără de 17 ani dată dispărută a fost găsită fără suflare în fosta baie publică din Ploiești. Criminalul este un bărbat de 40 de ani, căsătorit, cu care fata avea o relaţie.

Se pare că soția bărbatului nu știa de aventura acestora, iar adolescenta de 17 ani a început să-l șantajeze ca să țină idila lor secretă.

Fata i-a spus că vrea bani ca să tacă. Mai mult, i-a mărturisit că și-a găsit un iubit mai tânăr. Și acest lucru l-ar fi scos din minte pe agresor.

Adolescenta a fost găsită moartă în clădirea fostei băi publice a orașului. Mama acesteia a povestit că fiica ei a ieșit la întâlnire cu iubitul de 40 de ani și, văzând că se face târziu și nu mai vine acasă, a sunat la poliție.

Principalul suspect, Costache Ispas, ar fi sugrumat-o pe fată după ce au avut o ceartă aprinsă. Bărbatul e căsătorit și are trei copii, dar acest lucru nu l-a împiedicat să aibă o relație cu adolescenta, potrivit observatornews.

În timp ce erau împreună în oraș, pe tânără ar fi sunat-o noul ei iubit, de vârstă cu ea, iar bărbatul de 40 de ani i-ar fi luat telefonul și i-ar fi spus să nu o mai sune vreodată.

„A fost un băiat bun la început. Liniştit, la locul lui. S-a găsit cu fata respectivă şi de atunci a luat o întorsătură”, a spus un apropiat al acestuia.

După ce au descoperit cadavrul, poliţiştii l-au dus pe suspect la reconstituire. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Citește și Tânără de 17 ani, găsită moartă în fosta baie publică din Ploieşti. Iubitul în vârstă de 40 de ani e principalul suspect

Citește și Un ieşean şi-a omorât mama chiar de ziua ei. Înainte de a comite crima, a dezvăluit totul la un post de televiziune. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului